Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optimističan je

Slavni glazbenik (57) otkrio da ima rak: 'Uzimam pauzu i krećem s liječenjem'

London: Poznati na predstavljanju Supersonic
Foto: Sharon Latham/PRESS ASSOCIATION
1/6
27.04.2022.
u 11:00

Paul Arthurs najpoznatiji je kao suosnivač Oasisa, benda čiji je vrhunac bio 90-ih, a napustio ga je 1999. da bi provodio više vremena s obitelji i djecom. Posljednji put pred publikom je nastupio prije samo mjesec dana i to s Liamom Gallagherom na koncertu za ''Teenage Cancer Trust'' u The Royal Albert Hallu.

Gitarist Paul Arthurs (56), član popularnog engleskog rock sastava Oasis, otkrio je da ima zdravstvenih problema te da se zbog toga na neko vrijeme povlači sa scene. Arhurs, nadaleko poznat kao Bonehead, svojim je pratiteljima na društvenim mrežama otkrio da mu je nedavno dijagnosticiran rak krajnika te da uskoro kreće s liječenjem. 

"Htio bih vas sve obavijestiti da ću uzeti pauzu od nastupa neko vrijeme. Dijagnosticiran mi je rak krajnika. Dobra vijest je da imam dijagnozu koja je izlječiva i da ću uskoro započeti s liječenjem. Obavještavat ću vas kako ide, nedostajat će mi članovi benda, ali vidimo se uskoro", napisao je na svom Twitter profilu.

Odmah se javio i njegov kolega iz benda Liam Gallagher (49) koji mu je poželio brz oporavak. 

"Šaljem ljubav jedinom Boneheadu i njegovoj obitelji, želim ti brz oporavak, svi mislimo na tebe, vratit ćeš se na pozornicu prije nego što mogu reći 'r' radimo", poručio mu je Liam.

Inače, Paul je najpoznatiji kao suosnivač Oasisa, benda čiji je vrhunac bio 90-ih, te kao gitarist i povremeni klavijaturist, a bend je napustio 1999. da bi provodio više vremena s obitelji i djecom. Posljednji put pred publikom je nastupio prije samo mjesec dana i to s Liamom na koncertu za ''Teenage Cancer Trust'' u The Royal Albert Hallu. S bivšim kolegom iz Oasisa nastavio je surađivati i na drugim projektima. Bonehead je bio redovit na turnejama benda i nastupima, a trebao se pridružiti Liamu na njegovu dugo očekivanom povratku u Knebworth u lipnju, piše Daily Mail.

VIDEO Sve o uspjehu i propasti Višnje i Zdravka Peveca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije