Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voli stisnuti gas

Slavni chef nikada nije kažnjen za brzu vožnju i to zahvaljujući ovom triku

Gordon Ramsay
Foto: Reuters
1/3
28.01.2018.
u 17:59

Gordon Ramsay voli brzo voziti, ali zahvaljujući jednoj stvari koju svi imamo u kuhinjskim ladicama, uspijeva izbjeći kazne.

Poznati britanski kuhar i tv zvijezda Gordon Ramsay poznat je po tome što voli stisnuti gas, a u intervju za britanski Mirror otkrio je trik kojim već duže vrijeme izbjegava kazne za brzu vožnju. 

- Na registarsku pločicu stavim prozirnu plastičnu foliju koja stvara odsjaj kada vas snima kamera za brzu vožnju i na snimci se ne vidi broj registracijske oznake i policiji vas ne može identificirati - objasnio je Ramsay. 

- To je odlična stvar, stavite foliju i ne mogu vas snimiti! Možete mi zahvaliti što vam otkrivam ovaj trik - rekao je Ramsay. Na većini autocesta u Los Angelesu ograničenje brzine je oko 105 km/h, a slavni chef sa svojim Ferrarijem postiže puno, puno veću brzinu na autocestama Los Angelesa, ali zahvaljujući ovom trikom dosad ga još nisu uhvatili. 

Gordon Ramsay
1/6

Komentara 6

ST
stefj
19:38 28.01.2018.

Ovo pomaže isto kao i špricanje pločice lakom za kosu ili nečim sličnim. To pomaže samo po jako sunčanom danu ili ako imate sreće pa bude takav odbljesak od fleša. Možete i poškropiti auto svetom vodicom, efekt je isti... U SAD-u su drugi zakoni, u EU ćete za foliju preko registracije platiti kaznu, a u Americi se zakon čita od slova do slova, pa pravila nisu baš ista. Tamo piše da pločica mora biti vidljiva, ali ne piše da mora biti vidljiva iz svih smjerova istovremeno. Pa tako imate folije koje kada gledate iz pojedinog smjera skrivaju samo dio pločice. Dovoljno za kamere, no nedovoljno za policiju kada vas lovi...

Avatar Aristarhh
Aristarhh
18:46 28.01.2018.

Veoma stari trik, koji policija zna i kažnjava ga.

Avatar Mudonja
Mudonja
06:10 29.01.2018.

Ovaj lik je paglu ko falus

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije