Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se

Ljubi deset godina mlađeg! Glumica prvi put pokazala dečka u javnosti

Foto: Profimedia
1/3
08.03.2019.
u 18:20

Bio Siennina pratnja na proslavi rođendana njezina bivšeg zaručnika Toma Sturridgea, oca njezine 6-godišnje kćeri Marlowe. Sienna nije jedina koja se pohvalila mlađim dečkom, napravile su to i glumice Monica Bellucci i Kate Beckinsale.

Glumica Sienna Miller prvi put je u javnosti pokazala svog novog dečka Lucasa Zwirnera. Bilo je to na Tjednu mode u Parizu gdje 37- godišnjakinja i njezin 10 godina mlađi dečko nisu skidali osmijeh s lica niti poglede jedan s drugog. 

Nije poznato koliko su dugo glumica i mladi vlasnik galerije i izdavačke kuće u vezi. Lucas je studirao na Yaleu, a otac David Zwirner, njemački preprodavač umjetnina i vlasnik dvije poznate galerije u New Yorku i Londonu uveo ga je u obiteljski posao.

Bio Siennina pratnja na proslavi rođendana njezina bivšeg zaručnika Toma Sturridgea, oca njezine 6-godišnje kćeri Marlowe.
Sienna nije jedina koja se pohvalila mlađim dečkom, napravile su to i glumice Monica Bellucci i Kate Beckinsale.

Kate je već neko vrijeme u vezi s Peteom Davidsonom, bivšim zaručnikom pjevačice Ariane Grande. Snimljeni su i kako izmjenjuju nježnosti na hokejaškoj utakmici u new Yorku. Monica Bellucci svog 18 godina mlađeg dečka Nicolasa Lefebvrea prvi put je u javnosti pokazala na modnoj reviji kuće Chanel.

Pogledajte koji su razvodi poznatih šokirali javnost:

Komentara 6

Avatar Abcda
Abcda
18:43 08.03.2019.

Sve one bi piletine ...

JE
Jednakost
18:58 08.03.2019.

Meni nikad nije bila jasna ta hajpa sa Monicom Bellucci, ona je meni uvjek bila prosjecna koka.

PR
prajdali100
19:05 08.03.2019.

Sve su to neiživljene opajdare...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije