Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽALI ZA PROŠLOSTI

Slavna pjevačica priznala: 'Žao mi je što se u mladosti nisam više seksala'

2019 American Music Awards
Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
1/6
30.08.2020.
u 19:00

- Žalim što se nisam više seksala dok sam bila mlađa. Trebala sam više piti. Trebala sam više partijati. Čak i pušiti više. Mislim da me moj religiozni odgoj spriječio da radim mnoge stvari koje sam trebala raditi - kazala je Braxton

Pjevačica Toni Braxton (52) u razgovoru za Guardian govorila je o sebi i svojoj mladosti. Kazala je kako joj je sad žao što se u mladosti nije više opijala i seksala.

- Žalim što se nisam više seksala dok sam bila mlađa. Trebala sam više piti. Trebala sam više partijati. Čak i pušiti više. Mislim da me moj religiozni odgoj spriječio da radim mnoge stvari koje sam trebala raditi. U godinama u kojima sam ja takve stvari više nisu primjerene. To se radi u dvadesetim i tridesetim godinama, a u četrdesetima onda zaradite dovoljno da si platite terapiju - rekla je Braxton koja je odrasla u religioznoj obitelji, a pjevački talent otkrila je u tinejdžerskim godinama. Kazala je i kako je jednom susrela legendarnog Stevieja Wondera koji ju je dodirnuo i kazao kako ima prekrasno lice. Progovorila je i o svom sinu kojem je dijagnosticiran autizam. 

 

- Voljela bih da ljudi ne shvaćaju autizam toliko krivo. Mom sinu je dijagnosticiran autizam kad je imao tri godine, a ja sad surađujem s humanitarnom udrugom Autism Speak. Blagoslovljena sam. Uvijek kažem ljudima da rana dijagnoza sve mijenja, ali i da naša djeca samo drugačije uče, to je sve - rekla je Braxton. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

LU
lukathereem
21:14 30.08.2020.

Ja žalim što nemogu jest do besvjesti a da se ne debljam

Avatar BrankoPospanko
BrankoPospanko
20:57 30.08.2020.

Nidje veze...

BK
basic.k
20:55 30.08.2020.

Boze sacuvaj o cemu se pise. Ona zali za sodomom i gomorom alkoholom i drogom. Jako poucno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije