Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traumatično

Slavna pjevačica otkrila: 'Držao je nož u ruci, silovao me pa rekao da se odem oprati'

Foto: Profimedia
1/4
08.08.2019.
u 08:00

Kada su došli do vrata stana u New Yorku, s leđa im je prišao čovjek koji je u ruci držao nož. Nakon što su ušli u stan, Debbie tvrdi da ih je pljačkaš oboje vezao i pretraživo stan kako bi našao bilo što vrijedno.

Pjevačica grupe Blondie Debbie Harry progovorila je o traumatičnom iskustvu koje joj se dogodilo kada se tek počela baviti glazbom.

U knjizi koju uskoro planira izdati, sada 74-godišnjakinja, prisjetila se jedne noći kada su se ona i njezin tadašnji dečko, gitarist Chris Stein vraćali kući nakon što su u dućanu kupili mlijeko.

Kada su došli do vrata stana u New Yorku, s leđa im je prišao čovjek koji je u ruci držao nož. Nakon što su ušli u stan, Debbie tvrdi da ih je pljačkaš oboje vezao i pretraživao stan kako bi našao bilo što vrijedno. 

Potom joj  je  čovjek odvezao ruke i rekao joj da skine gaće.

Silovao me, pa mi je rekao da se idem oprati – napisala je.

Pjevačica je isto tako napomenula da je sretna što se to dogodilo prije epidemije AIDS-a .

– Na kraju, ukradene gitare više su me povrijedile nego silovanje. Mislim, nismo imali opreme – bila je iskrena pjevačica. 

Pogledajte koji su glumci i voditelji umrli na snimanju:

Ključne riječi

Komentara 22

SA
samograd
09:27 08.08.2019.

Svi ti selebovi kad su se obogatili i postali slavni pod stare dane otkrivaju da, su bili silovani,zlostavljani id strane ujaka, tetkića, producenata... Sama Debbie je kao mlada govorila kako je morala spavati sa svima od portira do guzonja da bi uspjela što sad prodaje maglu, mogla je raditi nešto drugo pa bibila pošteđena tereta slave i cijene uspjeha.

Avatar YJAK_Y
YJAK_Y
10:18 08.08.2019.

Postoji li barem jedna žena u industriji zabave koja nije bila silovana, spolno zlostavljana, koja nije dobivala nemoralne ponude... ?

VT
vecernji_tabloid_popa_tolja
08:27 08.08.2019.

Ukradena gitara povrijedila vise od silovanja, ❓❓❓❓❓

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije