Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Elle Style Awards

Ima 71. godinu, želi se i dalje osjećati seksi i ikona je stila

Debbie Harry
Foto: Pixsell
1/3
15.02.2017.
u 18:02

Pjevačica Debbie Harry proglašena je ikonom stila na dodjeli Elle Style Awardsa i crvenim tepihom prošetala se u odijelu Vivienne Westwood

Američka pjevačica i glumica, glavni vokal rock grupe Blondie, 71-godišnja Debbie Harry proglašena je ikonom stila na britanskoj dodjeli Elle Style Awardsa gdje je, pozirajući s krunom na glavi, pokazala da je još uvijek jedna od najživopisnijih dama glazbene scene. 

"Sa stajališta punk pokreta i glazbe, koja je bila vrlo destruktivna, katkada i prilično uvredljiva, morate pronaći nešto u sebi što vas čini puno drukčijim od ostalih. Morate se osjećati lijepima, morate se osjećati ugodno... a ja se moram osjećati seksi", rekla je za Reuters na crvenom tepihu prije početka svečanosti. 

Jedan od vodećih seks simbola svoje generacije na sinoćnjoj je dodjeli Elle Style Awardsa vrlo raspoloženo pozirala okupljenim fotografima u crvenom odijelu Vivienne Westwood, bijeloj košulji i crno-bijelim cipelama. Na glavi je nosila krunu koju je također dizajnirala poznata kreatorica.

Ostavljala je dojam osobe koja se odlično zabavlja te dodjelu ne shvaća kao nešto ozbiljno i važno. 

Harry, koja je prošle godine navršila 71 godinu, na dodjelu je stigla u pratnji gitarista i prijatelja Chrisa Steina te najavila jedanaesti po redu studijski album grupe Blondie koji će izaći u svibnju pod nazivom "Pollinator".

Britanski Elle tradicionalnu dodjelu nagrada za stil održava neposredno prije održavanja dodjele prestižnih Oscara.

Među slavnim uzvanicama i nagrađivanima sinoć su na dodjeli bile Arisona Muse, Emma Watson koja je proglašena Ženom godine, Christopher Bailey koji je dobio nagradu za najbolji "British brand of the year" za Burberry, no svu pozornost privukla je vitalna Debbie. 

>>Debbie Harry: Nikad nisam osjećala potrebu za djecom

>>Debbie Harry: Bila sam teška ovisnica o heroinu​

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije