Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nerviraju je upiti

Debbie Harry: Nikad nisam osjećala potrebu za djecom

debbie
Pixsell
14.06.2013.
u 13:24

Frontmenica benda "Bondie" fustrirana je kad je netko pita zašto nikad nije rodila.

Debbie Harry nikad nije osjećala potrebu da ima djecu. 67-godišnja frontmenica kultnog benda 'Blondie' nikad se nije niti udavala, no gitarista Chrisa Steina naziva svojim životnim partnerom. Debbie je frustrirana kada je netko pita zašto nema djece jer smatra da je odgovor na to pitanje dala još odavno.

- Sigurno nisam jedina žena na svijetu koja nije rodila djecu, izjavila je za The Edit. - Mnogo je razloga zašto se Chris i ja na to nismo odlučili. Jako smo naporno radili, bili smo sretni i nismo osjećali potrebu. Uvijek sam smatrala da ima jako puno djece na svijetu, nisam smatrala da trebam dodavati i svoje, nadodala je Debbie. Iako odlično nosi godine te je generalno sretna svojim životom, Harry priznaje da ponekad gubi bitku s godinama te joj starenje zna i teško pasti.

>>Pjevačica Debbie Harry želi posvojiti dijete iz Japana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije