Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
njoj nije hladno

Slavna pjevačica koja je nedavno prekinula vezu usred zime pozirala u bikiniju i oduševila pratitelje

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/8
27.12.2021.
u 15:00

Dua Lipa se trenutno nalazi na odmoru s prijateljicama, a u Božićnoj atmosferi napravila je i nešto drugačije.

Britanska pop pjevačica Dua Lipa (26) svojim modnim izričajem privlači pažnju gdje god da se pojavi, a najnovijom fotografijom je sve ostavila  bez teksta. Naime, pjevačica se trenutno nalazi na odmoru s prijateljicama, a u Božićnoj atmosferi napravila je i nešto drugačije. Toplu odjeću je svukla sa sebe i pozirala samo u bikiniju, no na nogama je ipak ostavila velike čizme od bijelog krzna s motivom Hello Kitty.

Ovom neobičnom kombinacijom uspjela je oduševiti svoje pratitelje i obožavatelje pa je u vrlo kratko vrijeme prikupila milijune lajkova i preko 10.000 komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

"Rastapaš sav snijeg", "Baka Mraz mi izgleda nešto drukčije ove godine", "Toliko si lijepa da bi trebala biti ilegalna", pisali su joj pod fotografijama koje je podijelila. Čini se kako je odmor na kojemu je trenutno sve rezervirano samo za žensko društvo i to nakon što se pojavila vijest da njezinoj vezi s Anwarom Hadidom došao kraj. Inače, Dua i Anwar bili su zajedno skoro dvije godine, a na početku je skrivala njihovu vezu. Glasine da su skupa su se proširile u lipnju 2019. kada su procurile snimke na kojima slave njegov rođendan.

Britanska pop zvijezda koja osvaja ljestvice diljem svijeta uspjela je oduševiti i bivšu predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović (53). Naime, u Washingtonu je prošli mjesec održana tradicionalna dodjela nagrada za istaknuto vodstvo u organizaciji Atlantskog vijeća na kojemu je bila i bivša predsjednica. Grabar-Kitarović nakon dodjela pohvalila se kako je imala priliku upoznati poznatu pjevačicu te je na svom Instagramu podijelila njihovu zajedničku fotografiju. 

VIDEO Božidar odbio kuhati i otišao kući! Napustio show dok mu je tim mahao: 'Tko ih j*be'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije