Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽALI ZBOG TE ODLUKE

Slavna Oprah nakon više od dva desetljeća priznala zbog kojeg trenutka u karijeri se sada kaje

Foto: PA/Pixsell
1/7
25.05.2024.
u 08:00

Pričala je i o tome kako je neprestano bila u začaranom krugu yo-yo efekta kada su u pitanju dijete, a isprobala je brojne

Poznata televizijska voditeljica i kraljica talk showa Oprah Winfrey vodila je emisiju WeightWatchers u kojoj se ispričala zbog nekih svojih postupaka vezanih za njezin doprinos kulturi dijete u Americi.

- Putem svojih platformi, kroz časopis, kroz talk show već 25 godina, putem interneta bila vrlo revan sudionik u održavanju kulture dijeta. Ne mogu vam reći koliko sam emisija o mršavljenju i makeoverima napravila tijekom svoje televizijske karijere - istaknula je Oprah i otkrila kako postoji jedan televizijski trenutak iza kojeg je njezin potpis i kojeg se sada srami i žali što ga je snimila. 
Riječ je o epizodi "The Oprah Winfrey Showa" snimljenoj 1988. kad je na pozornicu izvela vagon masti kako bi dočarala koliko je težine nedavno izgubila zahvaljujući tekućoj dijeti i vježbi.

VEZANI ČLANCI:

 

 - Poslala sam na taj način poruku da je izgladnjivanje tekućom dijetom u redu i postavila sam na taj način standard za sve ljude koji su gledali moju emisiju, a te iste standarde ni sama nisam mogla slijediti jer sam već sljedećeg dana nakon tekuće dijete počela dobivati na težini - iskreno je priznala voditeljica. Pričala je i o tome kako je neprestano bila u začaranom krugu yo-yo efekta kada su u pitanju dijete, a isprobala je brojne. 

GALERIJA Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Fanovi dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

1/113

 - To je bio početak začaranog kruga yo-yo efekta koji je završio onom tekućom dijetom u kojoj sam se doslovno izgladnjivala mjesecima. A rezultat je bio taj sada već poznati trenutak pune masti - rekla je i dodala: - Stvarno je teško voljeti vlastito tijelo kada ti cijeli svijet govori da to tijelo nije vrijedno ljubavi. Govorila je voditeljica u emisiji kako je važno da je pojedinac zadovoljan svojim izgledom i ne opterećivati se tuđim komentarima. 

- Bilo da se odlučite početi više kretati, da li se želite drugačije hraniti, da li želite promijeniti način života, da li želite uzimati lijekove ili ne radite apsolutno ništa – radite što hoćete, bitno je da ste zadovoljni upravo onakvi kakvi jeste. - ističe Oprah.

VIDEO Tomislav Štengl o lobiranju na Eurosongu: 'Za to se oduzimaju bodovi'

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Melankolija
Melankolija
09:42 25.05.2024.

Mozda bi se ipak trebala vise kajati zbog nacina na koji je "navukla" princa Harryja da pred kamerama i svijetom, blati svoju obitelj?

Avatar Bill Carson
Bill Carson
12:05 25.05.2024.

Što se tiče zdravlja ne postoji dijeta o kojoj ti ljudi pričaju. Ne postoji "privremeni" način života koje će te dovesti u super zdravlje i ljepotu pa ćeš se onda vratiti u svoj "normalni" način rada. Ako želiš živjeti zdravi stil života moraš imati trajne promjene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije