Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Morala je na sud

Slavna manekenka uhićena je u zračnoj luci jer joj je u prtljazi pronađena marihuana

Foto: instagram
1/6
19.07.2023.
u 10:12

Gigi Hadid (28) sigurno nije ovako zamišljala početak godišnjeg odmora na Kajmanskim otocima

Poznata manekenka Gigi Hadid (28) uhićena je i kažnjena s 1000 dolara nakon što je granična kontrola u zrakoplovnoj luci na Kajmanskim otocima u njezinoj prtljazi pronašla marihuanu i pribor za korištenje marihuana u njezinoj prtljazi. Na Kajmanske otoke je stigla privatnim zrakoplovom i kada je sletjela u međunarodnu zračnu luku Owen Roberts na skeneru je otkriveno kako je u njezinoj torbi marihuana, a količina koju je carinska kontrola pronašla bila je mala i očito za osobnu upotrebu.

Manje količine marihuana pronađene su i u torbi njezine prijateljice Leahe Nicole McCarthy, izvijestio je Cayman Marl Road. Obje su uhićene zbog "sumnje na uvoz marihuane i uvoz pribora za konzumaciju marihuane" te su privedene u pritvor. Pušteni su uz jamčevinu dva dana nakon što su se pojavile pred sudom te priznale krivnju. Svaka od njih dvije je kažnjena novčanom kaznom od 1000 dolara.

- Gigi je putovala s marihuanom kupljenom legalno u New Yorku s medicinskom dozvolom. Također je ta marihuana legalna za medicinsku upotrebu na Kajmanskim otocima od 2017. godine. Njezin dosje je i dalje čist i uživala je u ostatku svog vremena provedenom na otoku. - izjavio je za medije glasnogovornik slavne manekenke.  Da je 28-godišnja manekenka zbilja uživala u svom godišnjem odmoru na Kajmanskim otocima potvrđuju i brojne fotografije koje je objavila na Instagramu.

Na dan kada su mediji u Americi objavili informaciju o njezinom uhićenju, ona je na društvenim mrežama objavila nekoliko novih fotografija i podijelila je i nekoliko snimki s odmora i svima je poslala sljedeću poruku: "Sve je dobro što dobro završi."

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: Cijelu sam noć probdjela plačući, pisalo je rizik prijetećeg pobačaja

Komentara 1

Avatar NasaPosla
NasaPosla
20:58 19.07.2023.

Nisam narkoman,ali zaista je cinično, zabraniti maricu,a dozvoljavati oblokavanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije