Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Redovito i vježba

Slavna glumica sve je zadivila fit figurom u kupaćem u 48. godini, a ove namirnice jede za takav izgled

Eva Longoria uživa u nekoliko dana odmora na plaži u Marbelli
Foto: KMJ/GTRES
1/13
08.10.2023.
u 18:30

Eva Longoria sina Santiaga je rodila 2018. i govorila je u više navrata o režimu intenzivnog vježbanja kojeg provodi kako bi svoje tijelo dovela u najbolje stanje nakon rođenja djeteta

Glumica Eva Longoria uživa u odmoru u španjolskoj Marbelli gdje su je na plaži snimili paparazzi i već danima se svi dive kako u 48. godini glumica u kupaćem kostimu izgleda senzacionalno. Do ove linije je nakon rođenja sina, došla posebnim režimom prehrane i planom treninga koji su bili osmišljeni samo za nju. Zvijezda serije "Kućanice" svoje prvo dijete, sina Santiaga je rodila 2018. i govorila je u više navrata o režimu intenzivnog vježbanja kojeg provodi kako bi svoje tijelo dovela u najbolje stanje nakon rođenja djeteta. Eva je ponovno počela vježbati dvije godine nakon poroda, jer je željela svom tijelu dati dovoljno vremena da se oporavi.

- To tijelo je stvorilo ljudski život, tako da stvarno nisam bila prestroga prema sebi oko vraćanja u formu - rekla je glumica u intervju za Us Weekly. Glumica najčešće bira treninge snage i kardio treninge, a voli i trčanje. Za dobre rezultate važna je i pravilna prehrana kojoj Eva posvećuje puno pažnje i njezini obroci se mahom sastoje od voća i povrća. Doručak joj je uvijek lagan i obično jede voće te kajganu od bjelanjaka dok za ručak od proteina bira puretinu i piletinu i kao prilog ima povrće kuhano na pari.

VEZANI ČLANCI

 

Večera je također lagana i obično joj je na meniju riba u kombinaciji s povrćem. Ugljikohidrate izbjegava baš kao i šećer, te tek tu i tamo si priušti jedan dan u kojem se ne drži strogo svog režima prehrane. Eva je priznala kako ogroman učinak na njezinu figuru imaju treninzi s utezima i shvatila je kako joj taj tip vježbi donosi najbolje rezultate. Osim treninga i prehrane i brojni tretmani su zaslužni za njezinu fit figuru i zategnutu kožu.

GALERIJA Pogledajte kako je Aleksandra Prijović izgledala kada je imala 16 godina i koliko se od tada promijenila

Eva Longoria uživa u nekoliko dana odmora na plaži u Marbelli
1/29

Otkrila je kako je koristila neinvazivne tretmane kao što su InMode Morpheus8 Body i InMode EvolveX Transform te je postala ambasador ovog brenda koji tvrdi da njihovi proizvodi mogu zategnuti kožu. - Živim aktivnim stilom života i brinem se za svoje tijelo apsolutno najbolje, no nakon rođenja sina primijetila sam fizičke promjene koje nisam mogla riješiti svojom redovnom rutinom i prehranom i zato sam se odlučila na ove tretmane - rekla je jednom prilikom Eva.

VIDEO Mirela Holy ljuta zbog načina na koji ju je oslovio voditelj HRT-a: 'Ovo se nije prvi put dogodilo'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije