Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LET STRAVE

Slavna glumica progovorila o strašnom iskustvu: 'U tom sjedalu je od mene ostao samo kostur'

Jennifer Lawrence
Foto: IPA/DPA/PIXSELL
1/17
27.11.2021.
u 22:00

Glumica Jennifer LAwrence je tada putovala iz New Yorka u svoj rodni grad Louisville, a radilo se o privatnom letu na kojem je s njom još bio doktor koji je porodio nju i njezinu braću i njezin pas Pippi.

Glumica Jennifer Lawrence (31) prepričala je vožnju avionom iz 2017. godine u kojoj se preplašila za vlastiti život. Glumica je tada putovala iz New Yorka u svoj rodni grad Louisville, a radilo se o privatnom letu tijekom kojeg su otkazali motori. S njom su na letu još bili doktor koji je porodio nju i njezinu braću i njezin pas Pippi.

Lawrence je bila sigurna da se neće izvući. "Počela sam ostavljati mentalne poruke obitelji, bila sam sigurna u jednom trenutku da ćemo svi umrijeti. U tom sjedalu je od mene ostao samo kostur od straha", prisjetila se. 

Avion je morao sletjeti u Buffalo. Glumica je rekla da se počela moliti u trenutku kada je ugledala pistu za slijetanje punu vatrogasaca i kola hitne pomoći. "Počela sam se moliti. Ne konkretnom Bogu s kojim sam odrasla, jer je bio zastrašujući i vrlo osuđujući tip. Pomislila sam si: 'O, moj Bože, možda ćemo ovo preživjeti? Bit ću žrtva opeklina, ovo će biti bolno, ali možda ćemo preživjeti'. Molim te, Gospodine Isuse, dopusti mi da zadržim svoju kosu. Zamotaj me u svoje ruke koje vole kosu. Molim te, ne dopusti da oćelavim", našalila se glumica.

Inače, glumica je o ovom iskustvu progovorila za Vanity Fair. 

VIDEO Branko Đurić Đuro: 'Ljudi misle da se šalim kada im kažem da ne jedem meso'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije