Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neumjesno

Slavna glumica progovorila o seksualnom uznemiravanju na snimanju, a voditelj joj se samo smijao

Foto: Instagram
1/10
24.06.2020.
u 21:45

Kimmel je na to dao i neumjesan komentar našalivši se na račun tinejdžerske seksualnosti.

Popularna glumica Megan Fox u studiju Jimmyja Kimmela još 2009. godine dala je intervju koji je ovih dana ponovno postao aktualan na internetu usred borbe za ljudska prava.

1/5

Megan je u intervjuu progovorila o seksualnom uznemiravanju koje je doživjela kao 15-godišnjakinja na snimanju filma Michaela Baya, no reakcija voditelja i publike začudila je gledatelje diljem svijeta. Naime, umjesto da njezine riječi shvate kao ozbiljan problem, publika i Kimmel su se samo smijali.

"Upravo sam bila navršila 15 godina i glumila sam sporednu ulogu u filmu Zločesti dečki. Snimali su scenu u klubu i doveli su me, a ja sam nosila bikini, crveni kaubojski šešir i štikle. Bay je to odobrio, a oni su ga upozorili da sam maloljetna i da ne mogu piti alkohol. Njegovo rješenje tog problema bilo je da plešem ispod vodopada i da mi se bikini namoči", priznala je tada, ali nije naišla na simpatije publike.

Kimmel je na to dao i neumjesan komentar našalivši se na račun tinejdžerske seksualnosti.

"Tada sam bila u osmom razredu. Eto kako razmišlja um Michaela Baya", dodala je Meghan, a publika se počela smijati.

"Pa tako svi razmišljamo, samo neki od nas znaju kako potisnuti te misli", odgovorio joj je voditelj.

Video je izazvao bijes ljudi na internetu, koji su komenrirali kako je voditelj, kao i publika koja se smije, u najmanju ruku neukusan.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Vrijeme
Vrijeme
23:14 24.06.2020.

Mozda bi joj bilo bolje u zivotu da je otisla peci hamburgere u McDonaldsu?

Avatar ZaobilazimKomunjare
ZaobilazimKomunjare
23:53 24.06.2020.

Kad sam vidio da se pod seksualno uznemiravanje pokušava utrpat i "pogled u kojem je sigurno bilo seksualne aluzije"...sve je jasno. Kao i nađši progresivci kad vide v+crnu majicu na ulici...odmah se zna o čemu je riječ ;)

ZA
zagabria5
23:33 24.06.2020.

Pa naravno da se smiju toj naknadnoj tzv čednosti. Što nisi bila čedna kad je trebalo graditi karijeru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije