Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
baby boom

Slavna bogatašica u tajnosti rodila četvrto dijete, a uskoro će dobiti i malog brata

Foto: Profimedia
1/5
06.04.2020.
u 10:25

Djevojčica, kojoj još nisu otkrili ime, njihovo je prvo zajedničko dijete. Petra iz braka s bivšim suprugom Jamesom Stuntom već ima dvojicu sinova – Jamesa i Andrewa te kći Laviniju.

U obitelji bivšeg šefa formule 1 Bernieja Ecclestonea vlada pravi baby boom. Nedugo nakon što je javnost doznala da će slavni milijarder u 90. godini postati četvrti put otac, još jedna prinova stigla je i u obitelj njegove kćeri Petre Ecclestone koju ima s bivšom suprugom Slavicom. Petra, 31-godišnjakinja, prije nekoliko tjedana na svijet je donijela četvrto dijete, što su presretni roditelji do sada uspješno skrivali od javnosti. Ipak, proteklog vikenda Petrin odabranik Sam Palmer pohvalio se da je postao otac.

1/9

– Dobio sam brojne poruke u kojima ste me pitali kada će se dijete roditi. Dobili smo prekrasnu curicu prije nekoliko tjedana. Hvala svima na lijepim željama. Majka i moja kći su dobro – otkrio je Sam.

Foto: Instagram screenshot

Djevojčica, kojoj još nisu otkrili ime, njihovo je prvo zajedničko dijete. Petra iz braka s bivšim suprugom Jamesom Stuntom već ima dvojicu sinova – Jamesa i Andrewa te kćer Laviniju.

Petra se nedavno i sama oglasila na Instagramu poručivši pratiteljima kako joj izolacija pada jako teško jer ne može vidjeti svoju sestru Tamaru, s kojom je iznimno bliska.

Foto: Profimedia

Inače, njihov otac Bernie četvrto dijete očekuje s četiri desetljeća mlađom suprugom Fabianom Rossi s kojom je vezu započeo nakon što se nakon 23 godine braka razveo od supruge Slavice. Bernie i Fabiana vjenčali su se 2012. godine, a ovo će im biti prvo dijete.

Foto: Profimedia

– Kao i svi roditelji, imamo samo jednu želju, da dijete bude zdravo – poručio je Bernie sa svojeg imanja u Sao Paolu, gdje su se supruga i on sklonili od pandemije koronavirusa.

Ecclestone već ima troje djece i petero unučadi. Najstarija kći Deborah (65) rođena je u braku s Ivy Bamford, dok su Petra (35) i Tamara (31) iz braka s Hrvaticom Slavicom Radić. Nakon tri kćeri slavni bogataš u devetom desetljeću života dobit će i sina. Termin je navodno u srpnju i to samo nekoliko tjedana prije njegova 90. rođendana.

Komentara 1

DU
Deleted user
10:34 06.04.2020.

u tajnosti ga je napravila u tajnosti ga i rodi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije