Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubi tenisača

Barbara iz BB-a pokazala dio novog stana u najluksuznijem dijelu Beograda: 'Novi dom'

Foto: instagram
1/7
05.01.2022.
u 10:45

Barbara Šegetin i njezin partner, tenisač Damir Džumhur, sa sinom Lukom uskoro će useliti u novi dom koji se nalazi u jednoj od najluksuznijih četvrti – Beograd na vodi. Riječ je o novom urbanom centru u Beogradu koji se proteže na milijun četvornih metara i nudi apsolutno sve što je potrebno za lagodan i komforan život.

Bivša Big Brother stanarka Barbara Šegetin (32) prije dva mjeseca na svijet je donijela sina Luku kojeg je dobila u vezi s BiH tenisačem Damirom Džumhurom (28). Barbara i Damir sa sinom trenutačno žive u Beogradu i to u jednoj od najluksuznijih četvrti –Beograd na vodi (Belgrade Waterfront). 

Riječ je o novom urbanom centru u Beogradu koji se proteže na milijun četvornih metara i nudi apsolutno sve što je potrebno za lagodan i komforan život. U sklopu projekta ''Beograd na vodi'' nalaze se hoteli svjetske klase, mjesta za kulturu, obrazovne institucije, moderni zdravstveni centri i širok spektar atrakcija i objekata za odmor i zabavu. Tu su i parkovi, igrališta, centri za fitness, šoping-centri, restorani, barovi, kafići... Stanarima je na raspolaganju i privatno parkiralište, ali i pristanište za čamce i brodove. 

Bivša reality zvijezda na svom je storyju na Instagramu pokazala dio unutrašnjosti novog luksuznog doma.

"Novi dom. Radovi u tijeku", napisala je uz jedan od videa koji pokazuje kuhinju, dnevni boravak i hodnik iz kojeg se ide u sobe. Snimku je ubrzo preuzeo i objavio jedan korisnik Twittera na svom profilu. 

Nešto kasnije pohvalila se i novom kupaonicom. "Definitivno moj omiljeni dio stana", poručila je Barbara uz video. 

Barbara i Damir u vezi su nešto više od godinu dana, a koliko su sretni zbog prinove, Barbara je svojim pratiteljima otkrila i u novogodišnjoj objavi. "Hvala ti, Bože, na najljepšoj godini u mom životu. Dobila sam najdragocjeniji poklon – sina Luku, moju najveću sreću uz mog Damira", napisala je i poželjela sve najbolje svojim pratiteljima.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

 

Komentara 2

DU
Deleted user
11:17 05.01.2022.

jesu to usne ili kravlji rektum?!? pa sta uradi od sebe zeno

MU
mudroslovo
23:36 05.01.2022.

Teško je razaznati po čemu je to luksuzna, a kamoli jedna od najluksuznijih četvrti, vjerojatno jer ima načičkane sve objekte modernog vremena ili je cijena kvadrata visoka. Iz priloženog se može vidjeti da je stan baš jako malen i podosta skučen, a pogled bezvezan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije