Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA SLIČNOSTI

Slavko Sobin odgovorio na gaf s devom iz 'Generala': 'U moju obranu....'

Foto: Promo
1/4
17.12.2019.
u 15:42

- U moju obranu bile su neke deve na setu. Evo bar dvije na slici - našalio se Sobin i nasmijao pratitelje koji su našli sličnost između njega i deve.

Slavko Sobin na Instagramu je reagirao na navodni gaf iz sinoć emitirane druge epizode serije 'General'. Podsjetimo na društvenim mrežama svi su se šalili kad se splitski glumac pojavio u ulozi Arapina u pustinji.

- Stanite! Polegnite deve i ruke u vis - viknuo je Sobin, a u idućem kadru pojavili su se jahači na konjima. 

Sobin je danas objavio fotografiju sa seta, na kojoj pozira s devom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U moju obranu, bile su neke deve na setu 😂😂😂😂😂😂 evo bar dvije na slici.

A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

- U moju obranu bile su neke deve na setu. Evo bar dvije na slici - našalio se Sobin i nasmijao pratitelje koji su našli sličnost između njega i deve. 

- Nisam imala prilike otićI u kino, ali sad sam dočekala seriju na HRT-u, naravno dio koji se snimao u mojem kraju. Đurđevački pjesci i nase đurđevačke deve - napisala mu je jedna pratiteljica. 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar bujko_veliki
bujko_veliki
16:31 17.12.2019.

Negledljivo potpuno, nije ni čudo što se nacija sprda s tim "uratkom".

GR
grodar
16:58 17.12.2019.

sob

US
USA
17:55 17.12.2019.

Ovaj film je odlican primjer kako se uz sav budget koji je velik, moze snimiti nesto negledljivo i ocajno. Na zalost taj film je dno dna u svakom pogledu. Visnjic je samo pokazao da osim uloge u Hitnoj sluzbi nije u stanju nista dobro odglumiti, treca glumacka liga. Ostali glumci takodjer jad i bijeda i mislim da se srame svojih uloga pogotovo Nadarevic koji je glumacka velicina u stanju odglumiti uloge od Leonea u Glembajevima do Izet. A najveca katastofa je ishlapljeli Vrdoljak. Jednostavno je neshvatljivo da reziser koji je u stanju snimiti Kiklopa, Glembajeve, Prosjake i sinove Ili pak Ugori raste zelen bor, a koji je pritom u mladosti glumio u nekim remek djelima hrvatske kinematografije moze napraviti ovako ocajan film. Film nije ni za ocjenu 1/10 vec za ucenje na akademiji kako se nesmije rezirati niti glumiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije