Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hit na internetu

Kakav gaf! Hrvati se smiju jednoj sceni iz 'Generala' i izjavi Slavka Sobina

Foto: Promo, YouTube screenshot
1/10
17.12.2019.
u 12:00

Ulogu u seriji 'General' ostvario je i splitski glumac Slavko Sobin koji je zbog jedne izjave nasmijao brojne gledatelje.

Serija 'General' Antuna Vrdoljaka, rađena prema životu Ante Gotovine,  privlači sve više pozornosti. Sinoć je na HRT-u emitirana druga epizoda koja je, čini se, podigla još više prašine od prethodne.

Društvene mreže pune su šala na račun 'Generala', a Hrvate je posebno nasmijala scena u kojoj Slavko Sobin u ulozi Arapina viče 'Stanite! Polegnite deve i ruke u vis'. Tu ne bi bilo ništa čudno da se već u idućem kadru umjesto deva ne pojavljuju konji pa se mnogi pitaju razlikuje li glumac uopće te dvije životinje.

Neke je nasmijala i scena u kojoj se Gotovinina prva supruga Ximena popela na drvo. 'Ona se popela na drvo od ljubomore, a on joj kao pravi Hrvat govori: siđi, prehladit ćeš se', glasi jedna od mnogobrojnih objava na Twitteru.

Neke od njih donosimo u nastavku:

Ključne riječi

Komentara 86

CE
cenzura
12:13 17.12.2019.

Eh, kad bi se VL uhvatio analiza ostalih "hrvatskih" filmova i serija kakva je to tek sprdačina!

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
12:26 17.12.2019.

Vrdoljak se, ustvari, ruga Gotovini i domovinskom ratu, ovo je sprdačina!

DU
Deleted user
12:09 17.12.2019.

Potencijalno odličnu temu vrdoljak je pretvorio u sprdačinu.... Ali tako to obično rade režimski režiseri...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije