Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Škoru glumci za Novu vode u New York, a on bi bio sa svojom obitelji

Sama neće biti Daniela Trbović, koja će sa svojim dečkom Oliverom Frljićem i njihovom djecom Novu godinu dočekati kod kuće. Klinci se, kažu, nisu ljutili što Novu neće čekati sa svojim društvom, nego sa ‘starcima’.
27. prosinca 2010. u 22:00 2 komentara 11 prikaza
nova godina (1)
Foto: Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Svoj put u New York uvjetovao sam avionskom kartom prve klase. Zadnji put kad sam letio u Los Angeles sjedio sam pokraj nekog sitnog Arapina koji se cijelo vrijeme molio. Mislio sam da želi siguran let, a on se molio da ga ne zdrobim – rekao je Danko Ljuština, koji će sa svojim kolegama – Vedranom Mlikotom, Goranom Navojcem, Edom Vujićem, Ivom Gregurevićem i Vidom Balogom – Novu godinu dočekati upravo u New Yorku.

Hoće li ostati vremena za razgled grada, kupnju poklona, glumci ne otkrivaju baš, kao što ne žele odati zašto preko bare odlaze 31. prosinca, i to na samo dva dana.

– Zar nije dovoljno reći da idemo na organizirani doček? – diplomatski odgovara Vedran Mlikota.

Supruge ostaju same

Ekipi poznatoj po dobrim feštama navodno će se pridružiti i Miroslav Škoro, koji pak to demantira.

– Ne, ja ću Novu dočekati doma, s Kimicom i našom djecom – govori Škoro.

Međutim glumci mu ne vjeruju i uglas se zaklinju: Škoro sigurno ide s nama!

Zbrka i razlog dalekog putovanja doznat će se vrlo brzo, baš kao i reakcije njihovih supruga što ih u te dane ostavljaju same.

Sama neće biti Daniela Trbović, koja će sa svojim dečkom Oliverom Frljićem i njihovom djecom Novu godinu dočekati kod kuće. Klinci se, kažu, nisu ljutili što Novu neće čekati sa svojim društvom, nego sa ‘starcima’.

Sarma za Maju Lenu

– Ovo nam je jedinstvena prilika da zbijemo redove – smije se Daniela koja će se tih dana dobro odmoriti od ludog radnog tempa. Ni kolače, kaže, neće peći.

– Naručili smo za Božić iz slastičarnice, a ostala je dovoljna količina i za Novu godinu – govori.

Kći Mije Begović dovoljno je odrasla da Novu godinu čeka bez mame. No ne i bez njezine kuhinje.

– Čim joj spremim sarmu, sjedam na avion i krećem u Dubrovnik. Prijateljice su mi rekle da moram doći, a Novu ćemo dočekati u hotelu Rixos – govori Mia koja je upravo zbog tog poziva odustala od puta u Dubai. U Dubrovniku će se, kaže, zadržati pet, šest dana.

Petra Cicvarić, popularna Korana iz “Najboljih godina”, Novu će dočekati s prijateljima u Osijeku u jednom od kvartovskih kafića, a Goran Grgić sa suprugom Ivanom i prijateljima bit će doma.

– Možda tek na sat, dva odemo u MUO – kaže Grgić.

Mirna Maras raduje se svojoj prvoj radnoj Novoj godini. Njezin Mario bit će kući s njihovim sinom Nikom, a možda je, kaže, iznenadi pa se pojavi na dočeku.

Hrvatski institut za financije
Put do poslovnog uspjeha
Usavršite svoje znanje u upravljanju projektima
  • wiktorija:

    oh. fučkaš N.Ykad imamo kineski restoran Čučikuči

  • Pranjilovic:

    E bas me zanima njihova izjava kad se vrate ja sam iz NYC i ako oni putuju 31. bice da su ludi na taj dan se kroz njujork ne moze mrdnuti jedino ako ce helikopterom da se provozaju. Good luck…hehe