Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najluđa noć

Škoru glumci za Novu vode u New York, a on bi bio sa svojom obitelji

nova godina (1)
Foto: Pixsell
1/3
27.12.2010.
u 22:00

Sama neće biti Daniela Trbović, koja će sa svojim dečkom Oliverom Frljićem i njihovom djecom Novu godinu dočekati kod kuće. Klinci se, kažu, nisu ljutili što Novu neće čekati sa svojim društvom, nego sa ‘starcima’.

Svoj put u New York uvjetovao sam avionskom kartom prve klase. Zadnji put kad sam letio u Los Angeles sjedio sam pokraj nekog sitnog Arapina koji se cijelo vrijeme molio. Mislio sam da želi siguran let, a on se molio da ga ne zdrobim – rekao je Danko Ljuština, koji će sa svojim kolegama – Vedranom Mlikotom, Goranom Navojcem, Edom Vujićem, Ivom Gregurevićem i Vidom Balogom – Novu godinu dočekati upravo u New Yorku.

Hoće li ostati vremena za razgled grada, kupnju poklona, glumci ne otkrivaju baš, kao što ne žele odati zašto preko bare odlaze 31. prosinca, i to na samo dva dana.

– Zar nije dovoljno reći da idemo na organizirani doček? – diplomatski odgovara Vedran Mlikota.

Supruge ostaju same

Ekipi poznatoj po dobrim feštama navodno će se pridružiti i Miroslav Škoro, koji pak to demantira.

– Ne, ja ću Novu dočekati doma, s Kimicom i našom djecom – govori Škoro.

Međutim glumci mu ne vjeruju i uglas se zaklinju: Škoro sigurno ide s nama!

Zbrka i razlog dalekog putovanja doznat će se vrlo brzo, baš kao i reakcije njihovih supruga što ih u te dane ostavljaju same.

Sama neće biti Daniela Trbović, koja će sa svojim dečkom Oliverom Frljićem i njihovom djecom Novu godinu dočekati kod kuće. Klinci se, kažu, nisu ljutili što Novu neće čekati sa svojim društvom, nego sa ‘starcima’.

Sarma za Maju Lenu

– Ovo nam je jedinstvena prilika da zbijemo redove – smije se Daniela koja će se tih dana dobro odmoriti od ludog radnog tempa. Ni kolače, kaže, neće peći.

– Naručili smo za Božić iz slastičarnice, a ostala je dovoljna količina i za Novu godinu – govori.

Kći Mije Begović dovoljno je odrasla da Novu godinu čeka bez mame. No ne i bez njezine kuhinje.

– Čim joj spremim sarmu, sjedam na avion i krećem u Dubrovnik. Prijateljice su mi rekle da moram doći, a Novu ćemo dočekati u hotelu Rixos – govori Mia koja je upravo zbog tog poziva odustala od puta u Dubai. U Dubrovniku će se, kaže, zadržati pet, šest dana.

Petra Cicvarić, popularna Korana iz “Najboljih godina”, Novu će dočekati s prijateljima u Osijeku u jednom od kvartovskih kafića, a Goran Grgić sa suprugom Ivanom i prijateljima bit će doma.

– Možda tek na sat, dva odemo u MUO – kaže Grgić.

Mirna Maras raduje se svojoj prvoj radnoj Novoj godini. Njezin Mario bit će kući s njihovim sinom Nikom, a možda je, kaže, iznenadi pa se pojavi na dočeku.

Komentara 2

WI
wiktorija
23:09 27.12.2010.

oh. fučkaš N.Ykad imamo kineski restoran Čučikuči

PR
Pranjilovic
07:13 28.12.2010.

E bas me zanima njihova izjava kad se vrate ja sam iz NYC i ako oni putuju 31. bice da su ludi na taj dan se kroz njujork ne moze mrdnuti jedino ako ce helikopterom da se provozaju. Good luck…hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije