Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U IMOTSKOM

Škoro o povratničkom koncertu Thompsona: 'Nadam se da će mu Bog dati snage'

Zagreb: Konferencija za medije povodom CMC Festivala
Foto: Luka Batelic/PIXSELL
1/12
30.05.2024.
u 19:00

Razgovarali smo o nekoj pjesmi prije nekoliko tjedana. Čujte, njega je snašla jedna velika tuga i to što se dogodilo bi svakoga od nas izulo iz cipela, kazao je Škoro

Početkom lipnja očekuje nas glazbeni festival u Vodicama, a tamo će s dvije nove pjesme nastupiti i Miroslav Škoro.  Tamburaške note donijet će na pozornicu s Barabama, a upravo je u pripremi i jedna od pjesama pokojnog Rajka Dujmića.

''Pjesma se zove Žito raste, što je dobro jer ja mikrolokacijski pripadam podneblju u kojem se sada žito pomalo klasa'', kazao je za In Magazin. 

Cvatu i njegovi planovi za ovu godinu. Škoro priprema velik koncert u zagrebačkoj Areni krajem godine, a u pripremi su i novi materijali.

''Ja sam cijeli svoj život pisao pjesme i pokušavao sam braniti te pjesme na terenu. E sad je splet okolnosti zadnjih događaja od korone pa činjenice da sam se usudio ići okolo i vikati "Car je gol" nisu ostavile neke dobre posljednice u tom smislu, međutim, ja se nikad nisam prestao baviti glazbom, njom ću se baviti dok sam živ'', priča Škoro. 

Put prema pozornici pronašao je i Marko Perković Thompson. Nakon dvogodišnje pauze od nastupa, u kolovozu će ponovno zapjevati, na oduševljenje svih obožavatelja.

Zagreb: Konferencija za medije povodom CMC Festivala
1/9

''Razgovarali smo o nekoj pjesmi prije nekoliko tjedana. Čujte, njega je snašla jedna velika tuga i to što se dogodilo bi svakoga od nas izulo iz cipela. Ja se nadam da će mu Bog dati snage da može nastaviti raditi svoj posao u kojem je jako dobar'', kaže Škoro. 
Podsjetimo, Thompson će u društvu kolega Mate Bulića i Dražena Zečića pjevati na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza.

- Drago nam je da se vraća na pozornicu i svi smo uz njega. Uspjeli smo ga nagovoriti, predugo je izbivao s pozornice. Znam i da radi na novim pjesmama - rekao nam je Bulić o ovim vijestima te potvrdio događaj.

Inače, Thompson je posljednji koncert održao 2022. godine, nakon čega se povukao iz javnosti i otkazao nastupe jer je njegov sin Ante Mihael završio u bolnici.

VEZANI ČLANCI: 

Thompson je krajem prošle godine s brojnim drugim domaćim glazbenicima snimio domoljubnu pjesmu "Zemlja heroja", koja je brzo osvojila njegovu publiku. 

VIDEO: Euroviziju su minute dijelile od neviđenog skandala, u javnost su isplivali detalji

Komentara 16

Avatar rubinet
rubinet
19:41 30.05.2024.

Izuzetno neprimjeren komentar. Pače i grub.

RO
robertmark
22:33 30.05.2024.

Željno čekamo povratak Thompsona na glazbenu scenu, a Skoro neka peva svom pajdi slučajnom.

Avatar MK3
MK3
23:14 30.05.2024.

...a što je VL-u govorio za Marka Perkovića Thompsona onaj dan kad je u VL-u objavio da će se kandidirati za Predsjednika (a Mesić drugi dan rekao "da u njegovom programu nema ništa opasno")? Ili da danas opet pitamo gdje je bio "na današnji dan" godine 1990?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije