Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čestitala dan državnosti i tijelovo

Naša pjevačica prisjetila se oca koji je poginuo u ratu: Ponosna na svog tatu, njegove dečke i svoju domovinu

Foto: Instagram
1/14
30.05.2024.
u 18:00

Podijelila je sliku groba svog oca Borisa  koji je s još petoricom dragovoljaca iz Rijeke poginuo u prosincu 1991. kod Gospića.

Pjevačica grupe Feminnem i voditeljica Happy FM radija Nika Antolos pratiteljima je čestitala Dan državnosti i blagdan Tijelova. Podijelila je sliku groba svog oca Borisa  koji je s još petoricom dragovoljaca iz Rijeke poginuo u prosincu 1991. kod Gospića. Objavila je i sliku hrvatske zastave, te jedan selfie, a napisala je da je ponosna na svog tatu, njegove dečke i svoju domovinu. 
- Najponosnija na svijetu na svog tatu, njegove dečke i svoju domovini. Sretan vam i blagoslovljen Dan državnosti i blagdan Tijelova - stoji u njenoj objavi na Instagramu. 

 

Nika je nedavno na društvenoj mreži Instagram podijelila je zanimljiv citat o ovogodišnjoj Euroviziji. - Hvala Bogu što Hrvatska nije pobijedila na takozvanoj Euroviziji. Ne mogu ni zamisliti da bi dogodine u Arenu došli neki izvođači sotonisti i tako obeščastili tlo naše Domovine. Pobjeda je što nismo pobijedili - stoji u citatu koji je ona podijelila na svojem Instagram profilu, odnosno u pričama. 

Pjevačica je objeručke prihvatila ovo razmišljanje i stav te dodala: "Uh, kako točno". Ako se prisjetimo, Nika se i sama natjecala na Euroviziji kao članica grupe Feminnem s pjesmom "Lako je sve". Pjesma je predstavljala Hrvatsku na Pjesmi Eurovizije 2010. godine u Oslu. Nakon održanog polufinala, Hrvatska je bila među 7 zemalja koje nisu izborile nastup u finalu Eurosonga. Ukupno je dobila 33 boda, što je bilo dovoljno tek za 13. mjesto. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, pjevačica je inače vjernica, te često svoje statuse posvećuje vjeri i Bogu.  Nedavno je tako napisala znakovit status u kojem je opisala kada se osjeća najbliže Kristu. - I uvijek kad je teško, najlakše mi... Zvuci toliko glupo, naivno, neshvatljivo,kontradiktorno (svijetu). Ali tad sam Kristu najbliže... I kao da drži mi srce u dlanovima, onda kad se lomi. Ne ,,gleda s oblaka” uz ,,jesam ti rekao”. Nego nosi me uz ,,Ovdje Sam..proći će..a kad prođe, uvidjet’ ćeš zašto moralo je biti..”. Patnja ima prezime, ono je čistoća.. U njoj sudjelujemo u Božjoj pomoći čovjeku.. Tko razumije-shvatit’ će....  Kad Padre Pio je rekao: “Živi pod brižnim i budnim okom Božjeg pastira i proći ćeš “pašnjacima zla” neozlijeđen” znam sto je mislio. Svijet možda vidi ozlijede, ali ono ,,ja” nikad dotaknuto... Ali zaista.. Ne bojte se, nego ovako kao i ja nabacite lijepu haljinu, osmjeh i tvrdoglavo zahvalni budite. Poslušnost , ne emocija.. Pa kome ludi, kome ljudi... - napisala je. 

FOTO/VIDEO Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Fanovi dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

1/113

Nika je, inače, tijekom životne borbe s multiplom sklerozom bila je na strogom režimu prehrane, no već godinama nema nijedan simptom. ''Skoro peta godina i nemam niti jedan simptom, a kamoli relaps tako da ja to nazivam slobodom, točnije bolesti nema'', rekla je Nika i dodala: ''I dalje koristim suplemente, hladno prešane sokove, što manje glutena, šećera, jaja i laktoze, ali pojest ću i pizzu i pastu, ne želim se ograničavati'' rekla je ranije za InMagazin.

VIDEO Euroviziju su minute dijelile od neviđenog skandala, u javnost su isplivali detalji

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
20:22 30.05.2024.

Budi ponosna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije