Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lagala je

Skandal na Eurosongu: Voditeljica dužna 14 mil. kuna!

Foto: Profimedia
1/4
13.05.2019.
u 14:25

Refaeli je optužena da nije prijavila sve svoje milijunske zarade u Izraelu i u inozemstvu.

Izraelski supermodel Bar Refaeli, voditeljica ovotjednog Eurosonga u Tel Avivu, duguje državi oko 2 milijuna eura neplaćenog poreza, presudio je sud u nedjelju.

Ona će morati platiti i 30.000 eura troškova suda, objavilo je izraelsko ministarstvo pravosuđa. Refaeli je optužena da nije prijavila sve svoje milijunske zarade u Izraelu i u inozemstvu. 

Supermodel Refaeli izjavila je da u spornom razdoblju od 2009. većinu vremena nije boravila u Izraelu, ali sud je presudio drukčije. Ona je navodno plaćala vrlo nisku najamninu za svoj skupi stan u Tel Avivu, a luksuzni automobil dobila je za svoj promidžbeni rad.

Bar Refaeli najpoznatija je po vezi s glumcem Leonardom DiCapriom.

Pogledajte najveće skandale i rekorde Eurosonga

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
14:40 13.05.2019.

Preko grane kao kod nas i nikom ništa !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije