Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
danas ima 38 godina

Naša glumica objavila sliku iz mladosti i otkrila: 'Mislila sam da sam debela'

Foto: Instagram
1/9
24.12.2019.
u 20:26

Glumicu trenutno možemo gledati u seriji "General" u kojem igra lik Dunje, supruge generala Ante Gotovine

Kazališna, televizijska i filmska glumica Marijana Mikulić na Instagramu je podijelila fotku iz mladosti te podijelila svoja tadašnja razmišljanja.

'Nekad, dok sam mislila da sam debela, umorna, i da mi nije lako', napisala je Mikulić koja  danas ima 38 godina. U komnetarima su se oglasili njezini obožavatelji. Njima se svidio glumičin povratak u prošlost, a jedan od njih je priznao da se i on tako osjećao. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nekad 🤯 Dok sam mislila da sam debela, umorna, i da mi nije lako 😂😂😂

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic) on

 

Podsjetimo, Marijana je u rujnu proslavila 14 godina braka. Brak glumice Marijane Mikulić i njezinog supruga Josipa jedan je od uspješnijih i dugovječnijih brakova na našoj estradi. Par ima tri sina, desetogodišnjeg Ivana i petogodišnjeg Andriju i deset mjeseci starog Jakova.

- Fala za sve ove godine. Fala za ono kad si me podržavao u nečem i ono kad nisi, i kad se slažeš sa mnom i kad se ne slažeš, jer ti me najbolje znaš. Fala što nekada prešutiš i pustiš da je moja zadnja, a što isto tako se i posvađaš sa mnom kad vidiš da mi to triba. A od svega ti najviše fala na cviću, ovom u ruci i ovom na zidu. Već tradicionalno ti poklanjam ".. Sve moje pjesme, nitko te tako voljeti ne smije...- napisala je Marijana. 

Glumicu trenutno možemo gledati u filmu "General" u kojem igra lik Dunje, supruge generala Ante Gotovine, a već se vratila i svojim radnim obvezama u kazalištu Trešnja, a prve predstave odradila je još u travnju kada je njezin najmlađi sin imao pet mjeseci. 

Ključne riječi

Komentara 1

LO
longconra
22:37 24.12.2019.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije