Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sad su hit

Sjećate se ovih sandala? Katy Perry ih prodaje za 700kn, a mnoge podsjećaju na one iz 90ih koje je proizvodila Jugoplastika

Foto: instagram/screenshot
1/13
18.05.2022.
u 19:00

Takve sandale, koje ipak nisu bile toliko sjajne kao ove, u Jugoplastici su se proizvodile masovno i prodavale vrlo jeftino.

Pjevačica Katy Perry (37) izbacila je svoju novu proljetnu kolekciju, a Katy Perry Collections u njoj nudi odjevne komade s cvjetnim detaljima, a neki komadi izrađeni su potpuno za plažu. 

Neki od njih su i gumene sandale koje dolaze u rozoj, žutoj i crnoj boji. 

- Nećeš morati pitati za komplimente u ovim gumenim sandalama - napisala je je pjevačica uz fotografiju na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Ovakve sandale koštaju 99 dolara, što je malo više od 710kn. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

Mnoge s naših prostora ove sandale podsjetile su na one iz 90-ih koje je proizvodila splitska tvrtka Jugoplastika. Takve sandale, koje ipak nisu bile toliko sjajne kao ove, u Jugoplastici su se proizvodile masovno i prodavale vrlo jeftino. Ljetni odmor u bivšoj Jugoslaviji nije mogao proći bez legendarnih Jugoplastika gumenih sandala. Njih su nosila djeca, ali i odrasli. 

Inače, ovo je prva kolekcija koju je pjevačica izbacila otkako je otkupila Global Brands Group u sklopu kojeg je 2017. godine izbacila prvu kolekciju s njezinim imenom. 

“Imala sam priliku ili pustiti da moj brend nekako polako ode u ništavilo, ili prihvatiti izazov i kladiti se na sebe, kao što to činim većinu vremena, i samo povećati svoju igru ​​i stvarno misliti ono što kažem kada kažem da želim biti uspješna šefica", rekla je Perry tijekom nedavnog intervjua o kupnji brenda. 

A podsjetimo također da je i luksuzni brend Gucci inspiraciju pronašao u ovom stilu, no on je svoje prodavao za 400 eura. 

Foto: Gucci

VIDEO>>Proba Prljavog kazališta za predstojeću turneju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije