Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postavio joj je zanimljiva pitanja

Stanković nasmijao Konstraktu pitanjem, ona mu dala zanimljiv savjet: 'Mijenjaj zgradu i susjede'

Foto: Tomislav Miletic/Pixsell, Jens Büttner/dpa/Pixsell
1/8
18.05.2022.
u 17:27

Konstrakta je sada gostovala u emisiji ''Oko'' RTS-a, gdje je otkrila planove za budućnost, podijelila je dojmove iz Torina, a u jednom trenutku odgovarala je na pitanja četiri ''zanimljiva muškaraca'', među kojima je bio i voditelj Aleksandar Stanković.

Pjevačica Ana Đurić (43) poznatija pod imenom Konstrakta ove je godine na Euroviziji predstavljala Srbiju i zauzela visoko 5. mjesto.

Konstrakta je sada gostovala u emisiji ''Oko'' RTS-a gdje je otkrila planove za budućnost, podijelila je dojmove iz Torina, a u jednom trenutku odgovarala je na pitanja četiri ''zanimljiva muškaraca'', među kojima je bio i voditelj Aleksandar Stanković.

Kako je na početku kazala, odlučila je da će umjetnica jedno vrijeme biti nevidljiva pa je voditeljicu zanimalo zašto će biti tako kad je nakon pobjede na Beoviziji postala iznimno popularna.

Foto: YouTube Screenhshot

– To je bila moja ideja još 5. ožujka, da kažem: "Umjetnica je nevidljiva" i da nestanem. Međutim, nisam imala hrabrosti, a sve se pretvorilo u veliku medijsku pažnju. Sada mislim da zaslužujem da si osiguram mir, znam da je sada vrijeme da se ova priča zaključa – rekla je pjevačica te se dotaknula simbola u pjesmi poput onog o Meghan Markle.

– Ti simboli ostavljaju neku mistiku pa si tu onda upiše tko što želi. Pogodno je za konzumiranje, na kraju krajeva. Što se tiče Meghan Markle, ona nije tu zbog hidratacije, više je tu naglasak bio na praznini svih tekstova kojima smo okruženi. Ona nije bitna, mediji je koriste ne bi li stvarali prazan sadržaj – objasnila je Konstrakta.

U jednom trenutku emisije pjevačici su se obratila četiri "zanimljiva muškarca", a među njima je bio i voditelj Aleksandar Stanković koji joj je postavio nekoliko pitanja te je upitao za savjet.

– Je li tvoj seksepil pridonio nastupu na Euroviziji i plasmanu? I kako da se odnosim prema onima koji ne plaćaju pričuvu, s obzirom na to da si ti predstavnica kućnog savjeta u svojoj zgradi u Srbiji? – upitao je Stanković pjevačicu, a ona mu je odgovorila kako sebe ne vidi kao seksi ženu iako je to možda i pridonijelo nastupu. Na pitanje o pričuvi mu nije znala odgovoriti jer, kako kaže, ona sa svojim susjedima problema nema.

– Stankoviću, mijenjaj zgradu i susjede – poručila mu je kroz smijeh Konstrakta.

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

Komentara 6

PR
prajdali100
19:51 18.05.2022.

Dražesni Aca je dobio dobar savjet.Curo svaka čast.

Avatar tabadjija
tabadjija
07:09 19.05.2022.

fali podnaslov "fanovi odusevljeni"

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
08:18 19.05.2022.

Menjaj zgradu znači menjaj državu.....menjaj ljude znači odi svojima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije