Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet iznenađuje

Srpska voditeljica nakon razvoda došla suprugu na posao i zaprijetila kolegicama: Bacit ću bombu na vas

Foto: Youtube screenshot
1/16
18.05.2022.
u 16:27

Srpska voditeljica Jovana Jeremić (31) nedavno se razvela od svog supruga Vojislava Miloševića, no iako više nisu u braku smatra ga ''svojim'' pa je tako priznala da je jasno dala do znanja njegovim kolegicama da mu se ne približavaju i ništa ne pokušavaju.

Srpska voditeljica Jovana Jeremić (31) nedavno se razvela od svog supruga Vojislava Miloševića, no iako više nisu u braku smatra ga ''svojim'' pa je tako priznala da je jasno dala do znanja njegovim kolegicama da mu se ne približavaju i ništa ne pokušavaju.

- Zvala sam njegovu šeficu i rekla: 'Oprostite, samo dvije minute mi treba da postrojite sve žene na poslu, imam im nešto za reći. Pojavila sam se i rekla da ću im oduzeti točno 60 sekundi vremena te potom obznanila: ''Ako neko bude prišao mom mužu u ljubavnom i seksualnom smislu imate pravo birati; ili ću vas zgaziti na pješačkom prelazu ili ću vam baciti bombu. Izaberite što želite''- rekla je Jovana u emisiji ''Balkan info'', a potom je snimku objavila na Instagram profilu. Iako sa suprugom ne živi već nekoliko mjeseci, ona njihov odnos smatra ''savršenim''.

Inače, Jovana je voditeljica jutarnjeg programa na Pink TV-u, a otkrila je i kako se za tu poziciju borila čak 10 godina.

- Sve sam pobijedila i sad sam tamo gdje želim biti- zaključila je Jeremić.

Podsjetimo, Jovana je nedavno iznenadila gledatelje odjevnom kombinacijom koja je postala predmet rasprave na društvenim mrežama.

Naime, Jovana je u emisiji 'Vikend jutro s Jovanom Jeremić' nosila crni top s tankim naramenicama i po mnogima kontroverzan odjevni predmet - tanga traperice. Riječ je o modelu traperica visokog struka koji sa stražnje strane imitira izgled tangica, a iako mnogi ovaj odjevni predmet smatraju novim modnih hitom postavlja se pitanje je li ovakvo izdanje bilo primjereno na malim ekranima. 

VIDEO Pucnjava ispred Arene u Puli tijekom snimanja scena za seriju FBI: International

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
16:50 18.05.2022.

Simpatična priča.

PR
prajdali100
17:29 18.05.2022.

Ovo vodi jutarnji program Pinka vikendom.To se gledati ne može a još gori je onaj Sarapa koji patološki mrzi Hrvatsku i sve hrvatsko.A njegovi" gosti",to je priča za sebe.

BU
Buterbur
17:27 18.05.2022.

Prava zapadnoturska medvjedica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije