Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužen

Sjećate se njega? Sada se suočava s teškim optužbama i ne piše mu se dobro

Foto: PA/Pixsell
1/3
08.05.2019.
u 22:00

Nicholas Brendon, 48-godišnji glumac poznat po ulozi Xandera u seriji 'Buffy ubojica vampira', policiji je poznat zbog remećenja javnog reda i mira te nasilja nad ženama.

Zvijezda popularne tinejdžerske serije, "Buffy, ubojica vampira", Nicholas Brendon osuđen je za obiteljsko nasilje nakon uhićenja iz 2017. godine, prenosi TMZ.

Brendon bi zbog ove presude mogao dobiti i do četiri godine zatvora. Tužitelj je također obavijestio suca da planiraju izložiti dokaze koji ukazuju na njegova ostala nasilna djela. Uhićen je u listopadu 2017. godine, nakon što je pijan napao svoju djevojku u hotelskom baru. Hotelsko osoblje obavijestilo je policiju te su glumca odveli u policijsku postaju.

Ovaj 48-godišnji glumac od prije je poznat policiji. Naime, zbog alkoholiziranog stanja uhićen je 2010. godine, pri čemu se opirao te je optužen za vandalizam i napad na službenu osobu. Kazne je riješen nakon prijavljivanja u centar za odvikavanje, no ni to ga nije spriječilo da četiri godine kasnije ponovo odluči remetiti javni red i mir.

Nakon uloge Xandera Harrisa, Brendon se nije pojavljivao kao veća i zapaženija uloga u svijetu glume.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije