Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kontroverzni par

Sjećate se Milojka i njegovog braka s 52 godine mlađom Milijanom? Ovako živi nakon razvoda

Foto: Instagram screenshot
1/7
03.12.2023.
u 09:00

Par je sudjelovao u reality showu "Parovi", vjenčali su se 2019. godine, a godinu dana kasnije su se rastali i Milojko sada živi sam u kući koju je renovirao

Milijanu i Milojka Božića javnost je upoznala kao kontroverzni par koji je sudjelovao u reality showu "Parovi".  Prije četiri godine, kratko nakon što su počeli svoju romansu, 78-godišnji Milojko i 26-godišnja Milijana ušli su u ovaj show u kojem su se često verbalno sukobljavali, a Milijana nije skrivala kako uživa u društvu drugih muških sudionika showa, a čak je pred kamerama i prevarila Milojka.

Kasnije je Milijana rekla kako joj je žao što je to napravila i iako je Milojko prijetio da će raskinuti zaruke sa 52 godine mlađom zaručnicom, to se nije dogodilo. Nakon izlaska iz showa nesuglasice su riješili i počeli s pripremama za vjenčanje.  - Ja sam planirala vjenčanje, a Milojko je samo odobravao - rekla je Milijana uoči vjenčanja koje je bilo u rujnu 2019. godine. Nije htjela komentirati iznos koji je potrošen na svadbu, samo je odala da je sve bilo u granicama njihovih mogućnosti.

VEZANI ČLANCI: 

Također, kako ovaj par ni po čemu nije običan tako nije niti kad su u pitanju tradicionalni običaji. Vjenčanicu je Milojko tako vidio i prije vjenčanja jer su je zajedno birali. Nakon vjenčanja kontroverzni par vratio se u reality show "Parove" u kojem se njihova bračna idila počela pretvarati u pakao jer je Milijana opet počela koketirati s drugim muškarcima. Rastali su se godinu dana nakon vjenčanja, a novinari Blica sada su posjetili Milojka koji sada živi sam u naselju Pilatovići. Milojko kaže da Miljana nije uložila novac u kuću koju je renovirao, a njega je ta investicija koštala 30.000 eura.

- Sve sam ovo iznova sređivao. Dao sam više od 30 tisuća eura za renoviranje obje kuće. Miljana nijedan dinar nije dala ovdje, a eto koliko smo bili zajedno. Više je oduzela nego što je donijela. Kod mene je uvijek sve čisto i na mjestu. Znam i kuhati. Dobar sam. Jedino sarmu ne mogu napraviti, ali sve ostalo znam. Sve sam radim - rekao je u Milojko u razgovoru za Blic. 

VIDEO: Zagreb je dočekao Aleksandru Prijović: 'Među prvima smo kupile karte' 

Komentara 24

CA
cane69
09:31 03.12.2023.

Koliko covjek treba biti primitivan da prati takav program nasih istocnih susjeda.

PA
Pahor
10:15 03.12.2023.

To na nekim vašim televizijama, kod nas nije bilo fala bogu

HA
Hary3
12:33 03.12.2023.

Pa stvarno, do kada?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije