Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena stila

Sjećate se Horatia Cainea iz serije 'CSI Miami'? Sada ima 66 godina i više ne mari kako izgleda

Foto: Nova TV
1/6
10.01.2022.
u 07:00

Nakon završetka snimanja "CSI Miami" glumac David Caruso snimio je još dva filma i povukao se iz svijeta glume, a u seriji 'CSI Miami' imao je odličan honorar od 375 tisuća dolara po epizodi.

Kao Horatio Caine u seriji "CSI Miami" proslavio se glumac David Caruso koji je upravo napunio 66 godina i ne biste ga prepoznali jer se sasvim promijenio otkako smo ga gledali u ulozi detektiva Horatija. Caruso je gledateljima u sjećanju ostao po dramatičnim pauzama između rečenica, po svojoj riđokosoj kosi i sunčanim naočalama koje su mu bile zaštitni znak. U ovoj seriji glumio je više od deset godina te je zahvaljujući  honorara od 375 tisuća dolara po epizodi upisan na listu najbolje plaćenih televizijskih glumaca.

Nakon završetka snimanja "CSI Miami" snimio je još dva filma i povukao se iz svijeta glume. Iza njega su tri braka, a Caruso ima kćer Gretu sa svojom drugom suprugom, glumicom Rachel Ticotin. S bivšom djevojkom Lizom Marquez ima dvoje djece; sina Marqueza i kćer Palomu. S Lisom je završio na kraju i na sudu i ona ga je tužila za preljub i zbog duševne boli koju je pretrpjela zbog njegove nevjere. Na sudu je ispričala kako ju je Caruso zlostavljao psihički, a on je tvrdio da je ona bila preljubnica te da ga je prevarila s njegovim asistentom.

Foto: profimedia

Epilog je bio takav da je sud odlučio u Lisinu korist i Caruso joj je trebao isplatiti novčan naknadu, a ona do danas tvrdi kako njegov novac nikada nije vidjela na svom računu. Otkako je otišao u mirovinu ne pojavljuje se na društvenim događajima niti je aktivan na društvenim mrežama, ali paparazzi ga znaju snimiti u šetnjama s djecom i te fotografije pokazuju kako David više ne mari za svoju fit figuru, a kosu je pustio i sasvim promijenio imidž u odnosu na vrijeme kad smo ga gledali u ulozi Horatija Cainea. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
07:16 10.01.2022.

Horatio je najbolji detektiv u povijesti. Scherlock Holms i detektiv Monk mu mogu laštiti cipele, ali ne i sunčane naočale.

GA
gazda
14:29 10.01.2022.

Ubojstva je rješavao u par sati, ma tko to moze, Horatio Cain samo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije