Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavi 43. rođendan

Sjećate se Aleks Grdić? Bivši dečko joj je pretukao oca, a ona sada živi povučenim obiteljskim životom

ARHIVA - Tribunj, 2010. Aleksandra Grdi? u bikiniju
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/12
03.09.2023.
u 20:20

Nakon što je osvojila titulu Miss Hrvatske sudjelovala je u mnogim domaćim i susjednim realityjima, a neko vrijeme imala i svoj vlastiti show koji se zvao 'Apsolutno Aleks', sada živi u Virovitici s partnerom i njihovo troje djece

Jedna od naših poznatijih manekenki, koja je 2003. godine bila okrunjena i za Miss Hrvatske, Aleksandra Grdić danas slavi 43. rođendan i već duži period ne pojavljuje se u javnosti te živi povučenim obiteljskim životom u Virovitici. Sa suprugom Markom Šijakovićem ima troje djece i već godinama se ne pojavljuje na društvenim događanjima i oprostila se od modnih revija i snimanja editorijala, te je u kontaktu ostala samo s bivšom manekenkom Jelenom Orešković koja je prije godinu dana rekla kako su njih dvije redovito u kontaktu. 

- Mislim uvijek kad se piše gdje je netko nestao kao da je ne znam što, ali jednostavno ljudi imaju pravo promijeniti prioritete. Upravo to se i njoj dogodilo, nema ništa mistično iza njenog nestanka, to vam je sazrijevanje, ja bih rekla. Aleks je danas super!
Danas su nam teme uglavnom djeca. Aleksandra se posvetila obiteljskom i majčinskom životu. Ima krasnu i uspješnu djecu koja se bave sportom, osvajaju medalje iz različitih disciplina’, ispričala je Jelena Orešković za Dnevno.hr

VEZANI ČLANCI

Nakon što je osvojila titulu Miss Hrvatske sudjelovala je u mnogim domaćim i susjednim realityjima, a neko vrijeme imala i svoj vlastiti show koji se zvao 'Apsolutno Aleks'. Javnost ju je imala priliku gledati u kontroverznom srpskom showu 'Parovi' gdje nije dugo izdržala, iz showa je izašla jer joj je nedostajao sadašnji suprug s kojim je tada bila u vezi. Bila je prva domaća misica koja je pozirala za Playboy i to dva puta - prvi put nakon što je postala Miss Hrvatske te tri godine poslije nakon što je povećala grudi kod estetskoga kirurga. 

Za nju su se u tim vremenima vezali razni skandali, primjerice 33-godišnji virovitički poduzetnik Zlatko Škvarić 2006. godine, inače njezin bivši dečko, bejzbol palicom pretukao Aleksandrinog oca Željka, koji je u brutalnom napadu zadobio trostruku frakturu lubanje.  Aleksandra je tada ispričala kako su Zlatko i ona bili na roštilju kod njezine tete te kako je on odjednom "podivljao i počeo udarati sve redom". Majka je pozvala policiju, a Aleks je pokušala zaštititi psa i tetu.  Zlatko je tada navodno na njezine roditelje bio ljut jer su nagovarali Aleksandru da prekine sedmogodišnju vezu s njim.

VIDEO Zgodni hrvatski chef otkrio pikanterije iz svojeg života i otkrio kako se nosi s obožavateljicama

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije