Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOHEMIAN RHAPSODY

Sjećate li se simpatične Marije i pasita? Imitacija Mercuryja odvela je u London!

Marija i voštani Freddie Mercury u Londonu
Foto: Facebook
1/6
17.10.2018.
u 18:17

Marija je sjela za klavir, nalijepila umjetne brkove i otpjevala i odsvirala "Bohemian Rhapsody". Odlična izvedbaoduševila je sve i donijela joj put na svjetsku premijeru filma o frontmenu Queena

Marija Dragičević, simpatična Dalmatinka koja je postala poznata zahvaljujući svojim otkačenim videima, ponovno je pobijedila. Podsjetimo, o 27-godišnjoj Dubrovkinji koja živi i radi u Splitu pisali smo kada je obradila pjesmu "Ima jedan svijet" Stijena i osvojila blender. Zatim je obradila megahit "Despacito" u "Moj pasito" i oduševila sve vlasnike pasa, koji su tako dobili novu himnu. Budući da osim pjevanja u grupi Tip Top marija i konobari, napisala je i tekst za konobarsku himnu "Moj poslito".

Danas je dobila možda i najveću nagradu od svih - put u London na svjetsku premijeru filma "Bohemian Rhapsody" 23. listopada. U nagradnoj igri Mastercarda i Cinestar Cinemasa trebalo je imitirati Freddieja Mercuryja i objasniti zašto su baš oni najveći Freddiejevi obožavatelji. Marija je sjela za klavir, nacrtala brkove i otpjevala i odsvirala "Bohemian Rhapsody".

- Pitate koji je razlog naše popularnosti? Pa moja karizma, naravno..." kazao je jednom prilikom Freddie Mercury. ️Karizma je i nama bila razlog da odaberemo Mariju Dragičević kao pobjednicu nagradnog natječaja "“Otpjevaj se na Wembley” - pisalo je u obrazloženju Mastercarda. Za presretnu Mariju ovo je ostvarenje sna. 

- Moja ljubav iz djetinjstva. Moj uzor, moj idol, pun ormar mi je bilježnica punih njegovih slika, mojih pjesama i objava njemu, imam dvi fascikle njegovih slika, koje sam skupljala po kartonskim kutijama po  portunima, u glazbenoj školi nisam htjela vježbati ono sto sam trebala, pa sam umjesto dosadnih sonata svirala njegove pjesme... znači, imao je glas,stas, karizmu, dušu, emociju, sve. Kad sam bila mala, stalno sam se šišala na kratko da mu budem sto sličnija, cak sam htjela brijati nadusnice da mi počnu rast brkovi hahahahahahaahha..... Presretna sam, ali još ne znam koga vodim, imam troje ljudi u izboru ali kako svi rade još nisam odlučila čiji će otkaz biti najmanje bolan hahahaha... Zahvaljujem se još jednom cijeloj ekipi Mastercarda, ostvarili su mi veliku životnu zelju. London, here i Come - rekla nam je presretna Marija prije nego što je otišla proslaviti put u London. 

Pogledajte video: Maja Šuput o Supertalentu

Komentara 19

Avatar rubinet
rubinet
19:41 17.10.2018.

Dubrovkinja..naravno...ja sam i Grada..pa valjda znam

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:44 17.10.2018.

Dubrovcanka, ne Dubrovkinja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije