Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIJA DRAGIČEVIĆ

Duhovita Dalmatinka nakon pseće napravila je i konobarsku himnu

Marija Dragičević
Foto: Facebook/Marija Dragičević
1/3
22.05.2018.
u 16:04

Pjesma je odmah dobila puno pozitivnih komentara, a na Facebooku je pogledana gotovo 100 tisuća puta i podijeljena je više od 800 puta.

Splitska pjevačica Marija Dragičević i ove je godine nasmijavala pratitelje na društvenim mrežama simpatičnom obradom. Podsjetimo, duhovita Mare lani je obradila pjesmu "Despacito" i napravila "Moj pasito", odu svome psu Ninu. Nedavno je ponovno obradila "Despacito" u "Moj poslito".

Inače, Marija jedo ove godine pjevala u Stijenama, a sada je vikendom pjevačica grupe Tip top, dok ostale dane konobari. Stoga je ovu pjesmu posvetila svim konobarima.

- Moj poslito, kad odmaram gazda bulji u me drito, ja se pravim luda dižem dupe hitro, nije prestao žugat samo što je stigo - pjeva u videu Marija. Pjesma je odmah dobila puno pozitivnih komentara, a na Facebooku je pogledana gotovo 100 tisuća puta i podijeljena je više od 800 puta.

- Gosti su oduševljeni, očito su se prepoznali u mojim patničkim stihovima. Gazda je rekao da je zadovoljan, iako sam ja s obzirom na neke stihove u krajnju ruku očekivala otkaz, haha. Zezam se, nemaju ti stihovi veze s gazdom i sadašnjim poslom, dapače, gazda je predobar i prekorektan i ovim  putem pozdravljam njega i sve kolege. Pjesma je nastala spontano i lako, i mnogi su se našli u mojim stihovima, jer je, ruku na srce, većina ljudi bar jednom u životu bila konobar. Čak sam dobila nekoliko ponuda za druge kafiće, pa ako me bude ništa od velike glazbene karijere, bit ću najstarija i najraspjevanija konobarica u Splitu - rekla nam je simpatična Marija.

Marija Dragičević
1/11

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:38 22.05.2018.

svaka čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije