Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u hrvatskoj

Sjećate li se se štrebera Carltona iz jedne od najpopularnijih serija 90-ih? Stigao je u Split, evo kako danas izgleda

Foto: Profimedia
1/5
02.06.2022.
u 18:06

Alfonso nakon serije nije imao neke značajnije uloge, ali njegovi zanimljivi plesni pokreti koje je tamo demonstrirao proslavili su ga do te mjere da je postao legenda.

Glumac Alfonso Ribeiro, najpoznatiji po ulozi Carltona Banksa u seriji 'Princ iz Bel-Aira' odlučio je posjetiti Hrvatsku, a trenutačno se nalazi u Splitu. Na svojim je društvenim mrežama prije dolaska ponosno podijelio fotografiju putovnice s opisom: 'Hrvatska, dolazimo!'.

U našem dalmatinskom gradu, osim obilaska Rive, Narodnog trga (Pjace) i ostalih klasičnih mjesta, između ostalog odlučio je posjetiti i restoran 'Ćiri Biri Bela', a osoblje restorana nam je ljubazno ustupilo fotografije koje su nastale prilikom njegova posjeta. 

Foto: Restoran Ćiri Biri Bela

Foto: Restoran Ćiri Biri Bela

Alfonso nakon serije, za razliku od Willa Smitha nije imao neke značajnije uloge, ali njegovi zanimljivi plesni pokreti koje je tamo demonstrirao proslavili su ga do te mjere da je postao legenda. 

Zbog toga se prijavio i u američku inačicu showa 'Ples sa zvijezdama' uz kojem se natjecao 2014. godine. Iz showa je izašao kao pobjednik. 

– Ostvario sam svoj desetgodišnji san – radosno je komentirao pobjedu tada. 
Sudjelovanje Alfonsa Ribeira u ovoj sezoni showa vratilo je gledatelje pred male ekrane, a i za samog je glumca i plesača predstavilo velik izazov. Naime, Alfonso se u jednoj od emisija ozlijedio energično izvodeći poznati Carltonov ples, no unatoč jakim bolovima u preponama i leđima, izdržao je do kraja, ostvarivši dugogodišnji san.

 

Zbog plesa je čak odlučio podići tužbu 2018. godine

Naime, odlučio je tužiti popularnu video igru zbog krađe njegovih poznatih plesnih pokreta. Kompanija Epic Games navodno je bez dozvole iskoristila ples u video igri 'Fortnite', a glumac je pobjesnio. No, tužbu je povukao već sljedeće godine. 

VIDEO Fanovi Johnnyja Deppa oduševljeni presudom, on izjavio: 'Najbolje tek dolazi i konačno je počelo novo poglavlje'

 

Komentara 1

DU
Deleted user
22:25 02.06.2022.

Carlton, legenda! :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije