Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Pamela Ramljak objavila da kupuje stan u Zagrebu. Pratitelji iznenađeni: 'Zar nisi sagradila kuću?'

Foto: Instagram screenshot
1/13
21.01.2022.
u 20:00

Napisala je kako traži stan u Zagrebu, a mnogi pratitelji pomislili su kako se seli iz kuće koju je nedavno sagradila.

Pjevačica Pamela Ramljak (42) na Instagramu je objavila kako kupuje stan. Napisala je kako traži stan u Zagrebu, a mnogi pratitelji pomislili su kako se seli iz kuće koju je nedavno sagradila. 

"U gradu..Ovih dana intenzivno tražimo stan i mogu samo zaključiti da nisam trebala prodati svoj stari stan, i da sam imala enormnu sreću sa sadašnjim... Ali vjerujem da će već nešto dobro naletjeti.. Ako ste u najmu, je l' radije birate centar, širi ili uži ili vanjske dijelove Zagreba?" napisala je Pamela, a brzo su joj se počeli javljati pratitelji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

 

Crnogorska novinarka, pjesnikinja i pjevačica Jelena Kažanegra brzo joj se javila u komentarima. 

"Pa zar nisi sagradila kuću, mila?"

Pamela joj je brzo odgovorila kako stan planira kupiti kao investiciju. Pojasnila je i kako stan zapravo kupuje njena mama, a ona ga planira preurediti. 

Foto: Instagram

Ranije je otkrila i kakav stan točno traži. 

"Tražim stan za kupnju, 50, 60 kvadrata. U tramvajskoj zoni sa parkingom. Nenamješten, u biti bi ga cijelog renovirala. Važna mi je lokacija i da zgrada nije prastara. Centralno plinsko grijanje ili toplana. Uredni papiri. Ako znate nekoga da prodaje, molim vas javite mi u Inbox. Sve ću doći pogledati. Naravno, radi se o Zagrebu.Hvala svima na informaciji" napisala je pjevačica na Instagramu. 

VIDEO Glumac Igor Kovač nominiran je za Večernjakovu ružu: "Kad sam doznao uljepšalo mi je cijeli dan"

 

Ključne riječi

Komentara 27

Avatar SileZla
SileZla
21:25 21.01.2022.

Protekcija, privatizacija medija.. Kad sam ja kupovao stan niste htjeli objavit ništa o tome..

IS
istokdole
22:32 21.01.2022.

Šta nema ništa u Pločama, baš mora bit Zrinjevac? Ah kompleksi...

AD
adminka
23:12 21.01.2022.

NIkako da shvatim tu potrebu iznošenja svojih potpuno privatnih stvari u javni prostor?? Zar te ljude nije strah tako samo pričati sve o sebi, os svojim materijalnim prilikama, o svojim emocijama, pa gdje odlaze, kuda putuju i sl.?? Pa i ne samo strah, nego tako javno svima sve o sebi pričati??? Meni je to skroz čudno da nemaju potrebu za privatnošću i mirom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije