Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa na moru

Franka Batelić vratila se kući i pozirala bez trunke šminke, u komentarima joj se javila i Rozga

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/10
21.01.2022.
u 19:00

Franka je privukla pozornost jer je na njima pozirala bez trunke šminke na licu, no naravno, zbog bure odjevena u toplu odjeću.

Pjevačica Franka Batelić (29) koristi svaku moguću priliku da se iz Zagreba povuče na more, a tako je bilo i sada. Batelić se povukla u svoj trenutak mira i tišine i fotografirala na plaži. 

"Tu. Gdje bura čisti i more i dušu", napisala je Franka uz fotografije.

Franka je privukla pozornost jer je na njima pozirala bez trunke šminke na licu, no naravno, zbog bure odjevena u toplu odjeću.

"Wow", "Prekrasna i ti i more", "Svoj na svome", "Predivna, top top ljepotica", "Samo udahni pa izdahni i sve je na svom mjestu", "Kada je srce doma", dio je komentara koje je dobila, a javila joj se pjevačica Jelena Rozga s emotikonom srca. 

Inače, njezin suprug Vedran Ćorluka nedavno se vratio svom životu u Zagrebu, zbog čega su ona i sin Viktor presretni. Uz sve, pjevačica završava i Pravni fakultet, a svojim je novim videospotom za pjesmu "On", koju je otpjevala sa srpskom pjevačicom Sarom Jo, podignula veliku prašinu na javnoj sceni i oduševila kritičare. 

VIDEO>>Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine

Ključne riječi

Komentara 8

SO
sohnahoakasaa
14:04 22.01.2022.

Prelijepa? Majko moja skelet sav sa ping-pong lopticama u obrzima, polugola cajkuša i poglupa ko top. Al nema veze....Dok je vedrana raznih takve su sigurne jer nikad nebuju 'ugrožena vrsta'.

IM
Immanuell
05:24 22.01.2022.

I? Šta joj je Rozga kazala? Mrak si, jel da? Ali je to kazala Rozga Franki pa je to sad za objavu......

DO
domagoj1492
21:48 21.01.2022.

Otišla je na kvasinu malo . Teško je ostati normalan kad imaš nogometaša koji ti sve placa, a ti mu iza leđa nabijaš rogove ….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije