Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godine 2015.

Sjećate li se njega? Pobijedio je u Big Brotheru i tamo se zaljubio, a evo što radi danas

Foto: Youtube Screenshot
1/6
29.05.2024.
u 07:45

Godine 2022. Darko je ušao i u politiku pa je bio član vijeća grada Kumanova iz Sjeverne Makedonije. S druge strane na društvenim mrežama se profilirao kao influencer, a osim toga gradio i karijeru fitness trenera.

Prošlo je devet godina od pobjede Makedonca Darka Petkosvkog Spejka u regionalnom Big Brotheru, a on i dalje intrigira javnost. Godine 2022. Darko je ušao i u politiku pa je bio član vijeća grada Kumanova iz Sjeverne Makedonije. S druge strane na društvenim mrežama se profilirao kao influencer, a osim toga gradio i karijeru fitness trenera. 

Foto: Instagram/Wanda Nara

U sretnoj vezi s Makedonkom Hrisantom Monevom, s njom živi u Dubaiju, a tamo radi kao košarkaški trener. 
U Big Brotheru je priznao kako mu je tamo srce osvojila Riječanka Tina Šegetin, a nakon što su započeli vezu u kući,  poslije njegove pobjede nisu je uspjeli održati. Publika ih je simpatizirala i navijali su za nastavak njihove veze i nakon završetka showa u kojem je Darko i pobijedio  i osvojio 100 tisuća eura.

VEZANI ČLANCI:

Međutim, njegova veza s Tinom nije uspjela nakon izlaska iz kuće, a Spejko se posvetio karijeri modela i glazbenoj karijeri u  koju je uložio dio novaca osvojenih u Big Brotheru. Prije tri godine Tina je ljubavnu sreću pronašla uz Racu Jovanovića za kojeg se i udala, pa se od njega i rastala. Početkom kolovoza 2019. godine otkrila je da su predali papire za razvod i da već tri mjeseca ne žive zajedno i dodala je kako je razlog njihova razvoda neslaganje temperamenta i karaktera.

VIDEO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

U showu je bio u dobrim odnosima s Ervinom, a jednom prilikom rekao je da su ostali dobri prijatelji i nakon showa. 
- Bili smo nerazdvojni tijekom BB showa i dan danas ostali najbolji prijatelji. Hvala ti brate što se, kada sam u Sarajevu, osjećam kao kod kuće. Ljubi brat - napisao je Darko jednom prilikom na društvenim mrežama. 

VIDEO Haris Džinović otkrio kako podnosi što je predmet sprdnje: 'Ismijavaju me na društvenim mrežama...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije