Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
briljirao u Supertalentu

Sjećate li se njega? Nedavno je postao internetska senzacija, a sada je osvojio i zlatni gumb

Foto: Nova TV
1/3
30.09.2019.
u 08:38

Marko Antolković sinoć je briljirao na pozornici Supertalenta i sasvim zasluženo osvojio zlatni gumb.

Sedma sezona Supertalenta započela je vrlo zanimljivo. Već u prvoj emisiji pao je zlatni gumb i to onaj Martine Tomčić. Članicu žirija nastupom je oduševio Marko Antolković koji je na pozornici samouvjereno otpjevao pjesmu Andree Bocellija – Con Te Partiro. Svojim impresivnim vokalom osigurao si je Martinin zlatni gumb i tako izravno prošao u polufinale.

Ovo će teško netko nadmašiti! – u šoku je bila Maja, a Janko je komentirao: – Ja ovo nikad nisam vidio, toliko superiorno, toliko visoko ići i tako vladati time. I ta vaša sigurnost na početku, to je bilo malo sumnjivo, ali da će se ovo dogoditi... Ja sam apsolutno bez teksta!

Davor se u svom komentaru osvrnuo na Markov dolazak na pozornicu. – Užasno iznenađenje za mene bilo je spojiti tvoj glas s tvojim likom, ne mislim ništa neugodno već mislim da si stvarno iznenadio. Nemaš tipičan glas za osobu koja stoji ispred nas. Taj glas koji imaš je čudesan, moćan, drukčiji i ova pjesma je meni dosta draga – zaključio je.

Foto: FIBA/Screenshot

No, Marko je svojih pet minuta slave dobio i prije nastupa na Supertalentu. Mladi pjevač nedavno je pjevao prolaznicima na Glavnom kolodvoru, a nakon što je jedan od prolaznika snimio nastup i objavio ga na društvenim mrežama, Marko je postao prava internetska senzacija.

– Iskreno, nismo se nadali da ćemo dobiti toliko pozitivnih reakcija ljudi, nakon što se taj video proširio društvenim mrežama. Zvali su me znani i neznani – kazao je Marko nedavno gostujući u studiju Večernjeg lista.

Inače, ovaj 20-godišnjak studira pjevanje na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi profesorice Lidije Horvat Dunjko. U osnovnoj glazbenoj školi, koju je završio u Vrbovcu, svirao je klarinet, nakon čega upisuje Srednju glazbenu školu Alberta Štrige u Križevcima, smjer pjevanje, u klasi profesorice Ane Fortune. Nastup u Supertalentu dodatan mu je vjetar u leđa i poticaj da se i dalje nastavi baviti glazbom i svojim glasom ljudima uljepšavati dane.

Ključne riječi

Komentara 2

SX
sudbina x
11:49 30.09.2019.

Dečko ima školovani glas pa to nije fer prema drugim natjecateljima amaterima...Da li to znači da ovdje može doći pjevati i natjecati se Andree Bocelli koji pjeva ovu pjesmu...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije