Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Putin iz Zagorja danas je sretan, ali jedna djevojka dugo ga je maltretirala

Foto: RTL
1/8
21.03.2019.
u 08:33

Anja je stvarala probleme Alojzu Kanceljaku i stalno ga je zvala i slala mu poruke zbog čega je morao promijeniti broj telefona.

Alojz Kanceljak, bivši farmer showa "Ljubav je na selu" koji je tijekom trajanja showa dobio i nadimak zagorski Putin mekog srca, nakon turbulentnih odnosa koje je imao u showu konačno je pronašao ljubav i zasnovao obitelj.

Svoju današnju djevojku Moniku upoznao je putem Facebooka gdje mu se ona prva javila i tako su se na početku dopisivali i 
kasnije i upoznali.

- Naš prvi susret je bio neobičan, ne možeš vjerovati da pred tobom stoji čovjek izu "Ljubavi na selu" - kaže Monika. Alojz opisuje
kao marljivu osobu i brižnog tatu njihovoj dvogodišnjoj kćeri Luciji. - Ona je tatina princeza - veli Monika.

U specijalnom izdanju  emisije "Ljubav je na selu" koja je sinoć emitirana na RTL-u Monika i Alojz ispričali su sve i o neugodnoj epizodi s Anjom koja je bila jedna od djevojaka koje je Alojz odabrao da bude s njim na farmi tijekom showa.

Kada je Anja saznala za njegovu vezu s Monikom počela ih je zvati i maltretirati.

- Slala nam je poruke i zvala nas. Promijenio sam broj telefona da imam svoj mir, ona je sada krenula svojim putem, a mi svojim - rekao je Alojz. 

Pogledajte što nam je sve o sebi otkrio Ljubo iz showa "Ljubav je na selu"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije