Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sada živi u Sloveniji

Sjećate li se nje? Bila je najveća teen zvijezda, a kad se povukla sa scene, priključila se Jehovinim svjedocima

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
15.02.2022.
u 08:00

Ivana Brkić bila je jedna od najvećih imena domaće glazbene scene početkom novog milenija kojoj su predviđali nevjerojatan uspjeh. Njezina glazba imala je veliki broj obožavatelja još u vrijeme prije YouTubea i modernih tehnologija pa je njezin uspjeh tim bio još veći.

Ivana Brkić bila je jedna od najvećih imena domaće glazbene scene početkom novog milenija kojoj su predviđali nevjerojatan uspjeh. Njezina glazba imala je veliki broj obožavatelja još u vrijeme prije YouTubea i modernih tehnologija pa je njezin uspjeh tim bio još veći i značajniji, a danas živi dalje od svjetla reflektora i hrvatske glazbene scene.

Njezini obožavatelji još uvijek rado slušaju  neponovljive hitove "Oči boje kestena", "Nije me sram", "Previše od mene tražiš", "Pustinja", "Manijak", "Kora pod nogama", "Nježno, nježnije", "Samo šuti", "Prste k sebi", "S vremena na vrijeme" i brojne druge.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ivana je 2000. godine osvojila nagradu na Zadarfestu za najboljeg debitanta, a tri godine poslije dobiva priznanje za album "Uzmi mi sve". Nagradu za najveći hit Hrvatskog radijskog festivala (Kora pod nogama) glasovima pristiglima preko SMS poruka dobila je 2005., godine, a potom joj je stiglo priznanje u novogodišnjoj anketi časopisa OK! koji je album "Sve je samo fol" proglasio za album godine pa se zaista može reći kako je Ivana bila najveća tinejdžerska pop-zvijezda koja je stvarala glazbu ispred vremena s modernom produkcijom i prepoznatljivim glasom, a onda se iznenada povukla kako bi se posvetila privatnom životu.

U jednom intervjuu otkrila je kako je kao dio Jehovinih svjedoka osjetila potrebu da se posveti toj zajednici. Danas živi u Sloveniji, gdje se i udala za Emira Mesića te uzela njegovo prezime. Zadnji put za hrvatske medije progovorila je u glazbenom showu Dalibora Petka 2012. godine, gdje je rekla da je jednostavno odlučila da ne želi više biti javna osoba.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu 


 
Ključne riječi

Komentara 26

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
08:44 15.02.2022.

Znate li u što vjeruju jehovini svjedovci?...oni vjeruju da će im netko otvoriti vrata

Avatar Cera
Cera
08:16 15.02.2022.

kad u životu nemaš ništa pametno onda gubiš vrijeme trateči ga...

Avatar Definity
Definity
09:35 15.02.2022.

Njen život njen izbor. ..I nakon "biografije" ne kužim o komu je riječ. Tako daaaa.... sretno joj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije