Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala trbuščić

Nakon 7 mjeseci stigla potvrda! Lijepa srpska sportašica čeka bebu s 9 godina mlađim Hrvatom

Milica Starović i Antun Novaković
Foto: instagram.com/starovicmilica
1/7
12.02.2022.
u 10:43

- Moj nerazdvojni sparing partnerčić već sedmi mjesec za redom -  napisala je Milica Novaković u opisu fotografije na kojoj je u prvom planu trudnički trbuh.

Srpska kajakašica Milica Novaković (35), nekoć Starović, svojim je pratiteljima na Instagramu otkrila da čeka dijete s našim kajakašem Antunom Novakovićem (26). 

- Moj nerazdvojni sparing partnerčić već sedmi mjesec za redom -  napisala je Milica u opisu fotografije na kojoj je u prvom planu trudnički trbuh.

Milica i Antun u bračnu luku uplovili su u srpnju 2020. godine u Slavonskom Brodu, a vjenčanjem se Milica tada također pohvalila na društvenim mrežama. Uz fotografiju s vjenčanja po mnogima najljepša kajakašica Srbije napisala je 'Novakovići'. 

Foto: https://www.instagram.com/starovicmilica

Podsjetimo, Antun je u juniorskoj kajakaškoj konkurenciji bio europski prvak i svjetski viceprvak, a njihova se ljubav rodila kada je 2017. počeo trenirati sa srpskom reprezentacijom budući da mu je omogućila bolje uvjete.

– Počeli smo se družiti i provoditi sve više vremena zajedno kada je Antun počeo s nama trenirati i odlaziti na pripreme. Malo-pomalo postajali smo svjesni da si u mnogočemu odgovaramo, tako se dogodila ljubav – priznala je svojedobno Milica.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran u kategoriji Radijska osoba godine za Večernjakovu ružu 

Komentara 9

BU
Budak
11:01 12.02.2022.

Od svih nevažnih vijesti ovo je ipak najnevažnija. To je na razini “u Burmi palo stablo”. E, da šajkaće nisu vlasnici …

DU
Deleted user
12:09 12.02.2022.

Meni je drago.Neka malih Hrvata.

DU
Deleted user
11:20 12.02.2022.

Horror

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije