Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nitko nije ni slutio

Sjećate li se Nemeša? U Big Brotheru ljubio je udanu Hrvaticu, a sada je otkrio dugo skrivanu tajnu

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/11
31.10.2021.
u 14:47

Od tada do danas Nemeš se rijetko pojavljivao u medijima, a mnoge je iznenadio i tajnom iz privatnog života koju je dobro čuvao proteklih godina.

Srpski kantautor Nikola Nemešević Nemeš (32) domaćoj javnosti poznat je još iz Big Brothera koji se emitirao 2011. godine. Nemeš je ostao najviše upamćen po burnoj romansi s tada udanom pobjednicom showa Marijanom Čvrljak, udanom Seifert, (36) koja se razvela pa potom udala za Nemeša, no njihova ljubav nije dugo potrajala pa su se razveli 2017. godine.

Od tada do danas Nemeš se rijetko pojavljivao u medijima, a mnoge je iznenadio i tajnom iz privatnog života koju je dobro čuvao proteklih godina. Naime, srpski glazbenik u tajnosti se oženio prije četiri godine, a šest mjeseci nakon toga postao je i otac.

Iako je od njegove javne romanse s Marijanom prošlo već deset godina, Nemeš je nedavno otvoreno progovorio o njihovoj vezi. -Sažetak onog što mi se događalo prethodnih deset godina, prepričano je i otpjevano u 11 pjesama. Kada bismo ih poredali kronološki kako su nastajale, meni bliski ljudi lako bi mogli odrediti koja pjesma pripada kojoj godini- rekao je Nikola u intervjuu za Story, a otkrio je i da mu ne smeta što ga najčešće povezuju sa sudjelovanjem u "Big Brotheru".

Foto: RTL

-Nema razloga, držim se one - tražili ste, gledajte. Kad bih sada proveo tri mjeseca na televiziji u nekom kulinarskom showu, pamtili bi me po tome. To je sve normalno, sada je na meni da što moguće više pjevam i sviram'- dodao je Nemeš te otkrio da više nije u kontaktu s Marijanom.

-Veza kao veza, brak kao brak, neki uspiju, drugi, hvala Bogu dobrom, ne. Nikad nije jedan razlog i nikad nije samo jedna osoba kriva. To je jasno. Sve je to dobro ispalo- zaključio je nedavno Nemeš.

VIDEO Squid Games postaje najgledanija Netflixova serija 

 

Komentara 8

BL
bluescreen
17:12 31.10.2021.

ne

DU
Deleted user
08:39 01.11.2021.

Više ju je trpao, nego ljubio al ajde.

Ivan_Žižak
14:30 02.11.2021.

"Znam taj smešak..."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije