Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17 godina nakon uloge

Sjećate li se fatalne Rubi? Zavodnica iz hit serije pobijedila je tešku bolest, a danas je prezgodna baka

Foto: Screenshot
1/5
31.10.2021.
u 09:00

Ulogu 'zločeste djevojke' Rubi igrala je danas 43-godišnja glumica Barbara Mori koja je zbog svog atraktivnog izgleda privlačila pozornost i time seriji osigurala veliku popularnost.

Meksička telenovela Rubi početkom 2000-tih prikovala je pred male ekrane milijune gledatelja u cijelom svijetu, ali i u Hrvatskoj. Ulogu 'zločeste djevojke' Rubi igrala je danas 43-godišnja glumica Barbara Mori koja je zbog svog atraktivnog izgleda privlačila pozornost i time seriji osigurala veliku popularnost. Mnogi je i danas smatraju jednom od najljepših žena na svijetu. 

Foto: Youtube Screenshot

Inače, ona je kao 38-godišnjakinja  postala baka nakon što je njezin tada 18-godišnji sin Sergio dobio kćer Milu s 12 godina starijom brazilskom pjevačicom Natalijom Subtil. Mori često svojim Instagram objavama dokazuje da je starenje za nju nepoznati pojam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)


Doduše, prije nego što je navršila 30 godina, glumicu je snašla opaka bolest - rak dojke. – Jako je teško izgovoriti: “Da, imala sam rak”. Bog me je iz nekog razloga stavio na test i ja sam ga uspješno položila. Izborila sam se s bolešću, pobijedila sam rak i idem dalje – izjavila je za medije nakon tog perioda.   Barbara iza sebe ima propali brak s  Kennethom Rayom Sigmanom, američkim igračem bejzbola koji je trajao samo godinu dana, a sada je u vezi s meksičkim redateljem Fernandom Rovzarom kojeg je upoznala 2013 godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbara Mori (@delamori)

VIDEO Squid Games postaje najgledanija Netflixova serija 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije