Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Sjećate li se Josipe? U show je ušla sa 146 kg, a sad pokazala kako se promijenila: 'Bilo je padova i podizanja'

Foto: RTL
1/5
11.01.2023.
u 07:45

Nakon završetka showa, Lopac je nastavila trenirati i paziti na prehranu. Prije nekoliko tjedana objavila je fotografiju na kojoj se vidi kako je napredovala.

Natjecateljica treće sezone showa ''Život na vagi'' Josipa Lopac u emisiju je ušla sa 146 kilograma, a zahvaljujući disciplini, treninzima i zdravijoj prehrani na kraju showa imala je 89 kilograma. Nakon završetka showa, Lopac je nastavila trenirati i paziti na prehranu.

Prije nekoliko tjedana objavila je fotografiju na kojoj se vidi kako je napredovala

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Lopac (@josipa.lopac)

 

"Pune 4 godine od kad sam sudjelovala u sjajnoj emisiji 'Život na vagi'...Bilo je turbulencija u tih 4 godine, padova i podizanja svakodnevnih borba. Ali Bože moj zato sam tu da se borim! Ponekad je teže, ponekad lakše, ali ne predajem se!" napisala je Lopac. 

Inače, Josipu mnogi pamte po pozitivnosti koju je donijela u show. Prošle godine sa suprugom je proslavila i sedmu godišnjicu braka, a on joj je i najveća podrška. Pri ulasku u show otkrila je da se debljati počela kada se udala, jer nije nikoga poznavala te je stalno bila kod kuće. Prisjećajući se dana finalne emisije priznala je kako nije uvijek bilo lako u toj borbi s viškom kilograma.

– Mali pomaci svaki dan vode do rezultata. Bilo je uspona i padova i to velikih, ali uvijek trebamo nastaviti dalje, bez obzira na to gdje smo skrenuli s puta!  Godina dana od finala je prošlo – napisala je tada i dodala kako je imala težak put, ali sada je sretna i zadovoljna. Doduše, Senjanka se malo opustila i vratila neke kilograme pa je na vaganju tijekom snimanja 3. sezone imala 92 kilograma. U daljnjem radu i napretku motivaciju joj pruža 21 godinu stariji suprug Boris kojeg poznaje više od deset godina. – Kad god pomislim da više ne mogu, on mi kaže: "Možeš, još imaš snage, nema predaje, idemo dalje" – rekla je jednom prilikom Josipa.

VIDEO Vjekoslava Huljić: "U pjesmi sam ograničena, a u knjizi se mogu otkačiti i izmišljati do mile volje"

 

Komentara 1

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
09:21 11.01.2023.

Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije