Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne viđamo je često

Sjećate li je se? Sa sestrom je glumila je preslatku djevojčicu u 'Punoj kući', a sada je otkriveno da se udala u tajnosti

Foto: Profimedia
1/7
05.01.2023.
u 11:30

Svadba je održana u privatnoj kući na Bel-Airu 28. prosinca, a bračni par pozvao je oko 50 ljudi, Jedna od uzvanica bila je i Ashleyina sestra blizanka Mary-Kate koja se inače prošle godine razvela do Oliviera Sarkozyja, francuskog bankara.

Glumica Ashley Olsen, koju su mnogi upamtili po ulozi malene Michelle Tanner u seriji 'Puna kuća' udala se u tajnost, Ashley je odlučila uploviti u bračnu luku sa svoji dugogodišnjim partnerom Louisom Eisnerom. 

Svadba je održana u privatnoj kući na Bel-Airu 28. prosinca, a bračni par pozvao je oko 50 ljudi, Jedna od uzvanica bila je i Ashleyina sestra blizanka Mary-Kate koja se inače pretprošle godine razvela do Oliviera Sarkozyja, francuskog bankara.  

Foto: Profimedia

Sestre Olsen rijetko se pojavljuju u javnosti posljednjih godine, ne bave se glumom i potpuno su se posvetile svojoj najvećoj ljubavi, modnom dizajnu. Vlasnice su luksuznog brenda The Row.

Glumica Elizabeth Olsen i sestra puno poznatijih sestara blizanki, Mary Kate i Ashley Olsen, priznala je da joj je pažnja paparazza i javnosti koju su sestre dobivale, bila “vrlo zastrašujuća” u djetinjstvu. Inače, tri godine je mlađa od sestara koje su prije 20 godina bile na vrhuncu slave zbog serije "Puna kuća". 

“Čudno je bilo odrastati s tim”, rekla je Elizabeth za podcast Jessie Ware imena “Table Manners” i dodala:  “Najčudnije je bilo to što vas paparazzi stalno prate, a meni je to kao djetetu bilo vrlo zastrašujuće. Bili su opsjednuti s njima kad su napunile 18 godina”.

VIDEO Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali: Ovo su neke od najluđih tvrdnji kojima je obmanjivao javnost!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije