Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Sjećate li ga se? U showu je izgubio više od 60 kg, a onda mu se život potpuno promijenio i danas je neprepoznatljiv

Foto: RTL
1/8
10.06.2021.
u 08:00

Nakon što je završilo snimanje, Luka je upisao Kineziološki fakultet u Zagrebu, a promijenio mu se i ljubavni status

Luka Smoljo simpatije gledatelja osvojio je tijekom četvrte sezone  “Života na vagi”.

U show je ušao sa 151 kilogramom, a tijekom svog sudjelovanja izgubio je više od 64 kilograma, zbog čega je postao idol i inspiracija mnogima koji muku muče s viškom kilograma.

Nakon što je završilo snimanje, Luka je upisao Kineziološki fakultet u Zagrebu, a promijenio mu se i ljubavni status. Naime, priznao je da ima djevojku, njezine fotografije objavio je već nekoliko puta na Instagramu, a kolekciji je sada dodao još jednu. 

"Svaki dan mog života je savršen jer počinje i završava tako što volim tebe", napisao je Luka uz fotku na kojoj pozira s djevojkom Ivom. Bili su na planinarenju na Kleku. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Podsjetimo, Smoljo je u jednom intervjuu rekao kako traži djevojku koja bi ga voljela i debelog, a tom prilikom istaknuo je i kako bi volio imati dvoje djece. – Cure koje mi se javljaju na društvenim mrežama sad bi htjele biti sa mnom, a prije me sigurno ne bi ni pogledale. Ja tražim curu koja bi bila sa mnom i da sam debeo – istaknuo je Luka.

VIDEO Aleksandar Stanković: "Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije