Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećate li ga se?

Daniel koji je osvojio 75.000 kn i novi automobil u showu, razveo se od misice, a ovako danas izgleda

Foto: Youtube screenshot
1/4
19.01.2022.
u 20:28

Kajmakoski je u finalu X Factora Adria pjevao "The Hardest Thing" Toše Proeskog, "Angels" Robbieja Williamsa, ali  i hit s kojim se predstavio na prvoj audiciji - "Red" Daniela Merriweathera.

Makedonac Daniel Kajmakoski pobjednik je prvog regionalnog X Factora Adria, koji se na TV-u emitirao još 2014. godine. . Zbog glasa slavuja, ali i činjenice da dolazi iz Makedonije, mediji su ga prozvali novim Tošom Proeskim, za kojeg je tada govorio da mu je veliki uzor.

Daniel je  u finalu pjevao "The Hardest Thing" Toše Proeskog, "Angels" Robbieja Williamsa, ali  i hit s kojim se predstavio na prvoj audiciji - "Red" Daniela Merriweathera.

Osim titule pobjednika, dobio je 75.000 kn, novi automobil, ali i podlogu za uspješnu glazbenu karijeru. Ubrzo je s mentorom Željkom Joksimovićem snimio duet 'Skoplje Beograd'. Ta pjesma danas na platformi YouTube broji 20 milijuna pregleda. 
Kajmakoski, koji je još na audiciji oduševio sve u superfinalu održanom u Beogradu za pobjedu se borio protiv još petero kandidata. Zbog glasa slavuja, ali i činjenice da dolazi iz Makedonije, mediji su ga prozvali novim Tošom Proeskim, za kojeg kaže da mu je veliki uzor. 

– Proeski je jedna od najvažnijih osoba u mojem životu. Oduvijek slušam njegove pjesme, on je za mene primjer i idol i namjeravam slijediti njegovu ideju, njegove vrijednosti, ali ne namjeravam ga kopirati – već prije komentirao je Daniel usporedbe s preminulim pjevačem. .

 

Mnogi su mu predviđali svjetlu budućnost u svijetu glazbe, no on je posljednju novu pjesmu nakon natjecanja izbacio prije šest godina. 

U međuvremenu je dobio sina, a javnost je iznenadila vijest koju je objavio prije dvije godine - naime podijelio je da se razvodi od makedonske misice Kristine Dimitrijevski. 

Za medije je prokomentirao kako misli da je bolji dobar razvod nego loš brak. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije