Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otac objavio fotke

Sinovi Megan Fox i Briana Austina Greena pravi su slatkiši

brian austin green
Foto: Instagram
1/4
29.09.2014.
u 00:00

Iako su Megan Fox i Brian Austin Green poznat holivudski par, oni zaista žive normalan život...

Iako su Megan Fox i Brian Austin Green poznat holivudski par, oni zaista žive normalan život.

Stoga rijetko obilaze javna događanja, a još manje dopuštaju da njihova djeca budu fotografirana. No, sada je Brian utažio glad znatiželjnika pa je na svom novootvorenom Instagramu objavio par fotografija svojih sinova.

Svojedobno je fotke Megan Fox objavila u showu Ellen DeGeneres, no vrijedi ove slatkiše pogledati ponovno. Preslatki dvogodišnji Noah liči na svoju zgodnu majku, dok mlađi sin para, sedmomjesečni Bodhi, liči i na oca i na majku. Na Instagramu je Brian objavio i fotku sa Megan, svojom prekrasnom suprugom.

>>Seksi glumica šokirala: Suprug i ja se uopće ne seksamo!

>>Nakon trudnoća izgleda još bolje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije