Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U teškom stanju

Sinead O'Connor patnju i bol htjela riješiti predoziranjem

'Image: 0108913533, License: Rights managed, Sinead O\'Conner marries Barry Herridge on her 45th Birthday at \'A Little White Wedding Chapel\' drive-thru in Las Vegas, NV on December 8, 2011. © RD /
'© RD / Kabik / Retna Digital'
12.01.2012.
u 17:18

Glazbenica je na Twitteru priznala da se opet pokušala ubiti. Pjevačica je samodestruktivna, pati od bipolarnog poremećaja.

Otkako se pojavila na glazbenoj sceni, irska pjevačica Sinead O'Connor uvijek je bila kraljica drame. Malo je toga što je napravila ili izjavila a da nije podiglo veliku buru u javnosti. Posljednji poziv upomoć slavne Irkinje dogodio se ovaj tjedan, samo mjesec dana nakon što se u Las Vegasu udala za Barryja Herridgea nakon četiri mjeseca veze.

Razočarana u ljubav

– Predozirala sam se, no Bog me još želi na zemlji, ni sama ne znam zašto – priznala je pjevačica. Na Twitteru je objasnila da je u teškom psihičkom stanju i velikoj životnoj opasnosti. Prije dva dana opet si je željela oduzeti život.

– Potreban mi je dobar psihijatar, i to hitno. Bolesna sam, a Irska je najgore mjesto za ljude kojima je potrebna pomoć. Ne želim napustiti svoju djecu, ne želim upropastiti svoj posao, ali na rubu sam snaga. Trebam hitno dobiti lijekove – priznala je posve bespomoćna Sinead koja u blizini Dublina živi sa svoje četvero djece. Čini se da joj ne može pomoći ni njezin novi suprug, psihoterapeut i savjetnik za tinejdžere ovisnike, s kojim se u samo mjesec dana od vjenčanja uspjela rastaviti i pomiriti.

Obitelj protiv veze

Upoznali su se na internetu, a nakon sedam dana zajedničkog života su se i rastali. Korijen razdora bili su Barryjevi prijatelji i obitelj koji su se žestoko protivili njegovoj vezi s O'Connor. Povrijeđena pjevačica shvatila je da njihova veza nema budućnost, no ipak se prije tjedan dana vratila suprugu. Zbog njega se posvadila sa svim britanskim tabloidima koji su na naslovnici objavili njegovu fotografiju.

– Barry radi s mladim ljudima, ovisnicima, pojavljivanje u medijima samo mu šteti. Pazite se, kad-tad ćemo se sresti – poručila je irskim novinarima. Borba s depresijom kod Sinead traje posljednjih dvadeset godina. Prvi se put pokušala ubiti u 33. godini, a u rujnu je opet govorila o svojim samoubilačkim mislima.

– Ne sramim se toga. Ljudi se loše odnose prema meni – tvrdi 45-godišnja Sinead. U showu Oprah Winfrey 2007. priznala je da joj je dijagnosticirana manična depresija koju drži pod kontrolom uz pomoć lijekova.

Ključne riječi

Komentara 4

VI
vidum
19:02 12.01.2012.

Bila je luda još onda kad je parala slike Ivana Pavla II.

Avatar flegmatik
flegmatik
20:23 12.01.2012.

A da mozda promijeni frizuru? Nije je promijenila od spota: \"Nothing compares to you\" :-(

Avatar commentator
commentator
22:21 12.01.2012.

Jadna žena (i njeni bližnji.) Možda da si skine one tetovaže po tjelu, i da prestane sputavati rast kose, možda bi joj to bio dobar početak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije