Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzrok i dalje nepoznat

Sin slavnog pjevača (28) pronađen mrtav u kući, samo pet godina nakon tragične smrti kćeri

Chris Brown and Nick Cannon host 2013 BET Awards afterparty
Foto: JAD/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
1/3
19.11.2020.
u 08:46

Bobby Brown ranije je pretrpio obiteljsku tragediju, nakon što je polusestra Bobbyja mlađeg, Bobbi Kristina, pronađena beživotna u kadi u svom domu u Georgiji, u dobi od samo 22 godine.

Sin američkog kantautora, repera, plesača i glumca Bobbyja Browna, Bobby Brown Jr, umro je u dobi od 28 godina - i to pet godina nakon što je pjevač izgubio kćer Bobbi Kristinu. Bobby Jr. bio je polubrat Bobbyjeve kćeri s Whitney Houston, Bobbi Kristine, koja je preminula u dobi od 22 godine, 2015. godine.

Prema navodima TMZ-a, Bobby Jr pronađen je mrtav u svojoj kući. Uzrok smrti još uvijek nije utvrđen, a policija je i dalje na mjestu događaja dok nastavlja istragu.

Bobby Brown ranije je pretrpio obiteljsku tragediju, nakon što je polusestra Bobbyja mlađeg, Bobbi Kristina, pronađena beživotna u kadi u svom domu u Georgiji, u dobi od samo 22 godine.

Bila je u bolnici nekoliko mjeseci prije nego što je preminula u srpnju 2015. Mrtvozornik je utvrdio da je njezin uzrok smrti utapanje i utvrđeno je da u njezinom sustavu ima toksičnih razina alkohola i kokaina.

Smrt Bobbi Kristine imala je jezive sličnosti s njezinom majkom Whitney Houston, koja je umrla samo tri godine ranije. Pjevačica je umrla od slučajnog predoziranja dok se kupala u hotelu Beverly Hilton.

Bobby Jr. jedno je od sedmero djece Bobbyja Browna. Majka Bobbyja Jr. je Kim Ward, koja je s Bobbyjem u vezi bila 11 godina prije nego što se zaljubio u Whitney.

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
09:22 19.11.2020.

Koka + lova = death

PE
peroperić22
08:04 20.11.2020.

ova vesela familija je posrkala droze u ozbiljnim količinama, tako da je tata Bobby sigurno iznimno ponosan... i količinom potrošenog i brojem ljudi koje je pobio...

Avatar Tombstone
Tombstone
11:01 19.11.2020.

Usmrkal je koku zarazenu kineskim virusom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije