Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postao agresivan

Sin poznatog pjevača prijetio da će aktivirati bombu u zračnoj luci

Foto: Instagram
1/4
21.01.2019.
u 22:00

Ovaj 24-godišnjak pokušao se ukrcati u avion, no iz nepoznatog razloga ga nisu pustili.

U londonskoj zračnoj luci uhićen je sin poznatog glazbenika Lionela Richieja, Miles 'Milo' Brockman Richie, koji je tvrdio da u ruksaku ima bombu i da ju planira aktivirati u avionu, javlja TMZ.

Ovaj 24-godišnjak pokušao se ukrcati u avion, no iz nepoznatog razloga ga nisu pustili.  Očevici za TMZ tvrde da je zbog toga postao agresivan, te rekao da će ako ga ne puste detonirati bombu koju ima u ruksaku.   

Policija je pozvana jer je Miles udario zaštitara koji ga je pokušao smiriti. Dobio je upozorenje i pustili su ga iz pritvora. Policija nije potvrdila da se radilo o Lionelovom sinu. 

Pogledajte koji su poznati glumci i voditelji umrli na snimanju:

 

Ključne riječi

Komentara 1

LU
lukathereem
22:12 21.01.2019.

I šta je tu sporno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije