Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kapetan oli

Sin Nives i Gorana Ivaniševića oduševio obožavatelje: 'Toliko je sladak'

Foto: Instagram
1/3
29.08.2019.
u 21:37

Nakon odmora u Španjoloskoj, Nives i Goran Ivanišević uživaju u poslijednjim danima ljeta sa sinom Oliverom.

Jedan od najljepših hrvatskih parova Nives i Goran Ivanišević roditelji su malenog Olivera koji svakom pojavom u javnosti rastopi sve oko sebe. Dječačić je ove godine bio prvi puta na moru, a redovite objave o prvom ljetovanju malenog Olivera mogli smo pratiti na Nivesinom Instagramu.

Oliver se očito voli kupati, a o tome svjedoči nova fotka na njezinom Instagramu na kojoj mališan plovi sam u dječjem čamcu na napuhavanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Imam ja svoj brod i bas me briga za cijeli svijet🤗🤣 #babyboy

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

- Imam ja svoj brod i baš me briga za cijeli svijet - napisala je u opisu fotografije koje je rastopila srca mnogih obožavatelja.

"Veliki dečko", "Toliko je sladak", "Mali muškić, vrijeme mu je da dođe malo na žnjaranje", "Miš moj mali", pisali su fanovi ispod Nivesine objave.

Naš bivši tenisač Goran Ivanišević i njegova supruga Nives uživali su u Španjolskoj kao pravi turisti. Za svoj ljetni odmor odlučili su odabrati destinaciju na samom zapadu Europe, a s njima je na ljetnom odmoru bio i sinčić Oliver.

Na Instagramu su objavili fotografije iz čarobne Marbelle i pratiteljima dali mali uvid u njihovo ljetovanje. Tamo se početkom kolovoza odmarala i manekenka Adriana Lima.

Podsjetimo, Goran i Nives su u braku od prosinca 2017. godine, a Oliver je na svijet došao u rujnu 2018. godine.

- Nekoliko stvari mi je jako važno u životu pa ću nastojati to prenijeti svome djetetu. Prije svega to je vrijednost obitelji i prijatelja, a na odnosima treba raditi i uvijek biti tu za one koje volite. Važno je i naučiti da ljepota nije ono kako izgledaš, nego kako se odnosiš prema drugima, osobito prema onima koji su u nekom trenutku slabiji od tebe. Zatim da ne trebaš biti najbolji u svemu, ali uvijek trebaš dati sve od sebe - objasnila je Nives kada su je pitali koje vrijednosti želi usaditi malom Oliveru, svom prvorođencu.
 

Komentara 5

OB
ObrenM
07:17 30.08.2019.

Odusevljen sam.Ne mogu prestati citati tekst niti gledati fotografije.

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
07:55 30.08.2019.

Ja sam toliko oduševljena kak je sladak da se bojim da ne dobijem šećernu bolest!

DO
doremifas
00:12 30.08.2019.

Koje novinarsko uvlacenje u tudju guzicu! Fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije